reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

ja mam,ale martwię się,czy wystarczy do końca teraz jest w sam raz,ale brzusio coś zwolnił i od 3 tygodni obwód sie nie powiększył i oby tak zostało :happy: i tak jest duży ;-)

jak mnie ta szkoła wnerwia,na zebraniu wychowawczyni powiedziała,ze zabawa Andrzejkowa jest we czwartek,a dziś czytam w e-dzienniku,że dzisiaj,robia co chcą,a człowiek może mieć inne plany :baffled: tak więc dzis ma M ,a we czwartek A

Ostatnia edycja:
reklama
Bada - tak, grudniowa, z 20stego ;-) Moje na szczęście nie lunatykują, ale czasami też mamy polewkę, jak gadają przez sen :-D Na pewno po tatusiu, bo czy ja gadam to nie wiem, a męża słyszałam :-D

Ja kurtkę mam... Na styk, ledwo się zasuwam, mam nadzieję, że wystarczy :baffled:

Alecta rozwalasz mnie :-D
Dzieci w przedszkolu a mamusia co robi?;-)

Ja juz wrocilam ale kurde dwie baby przede mna a ta w okienki to wolna jak hoho
Tyle ze my tu nie mamy poczty tylko w sklepie wiejskim jest okienko i od 8 do 13 mozna wyslac ;-)

Ja musze z tesciemczagadac kiedy jedziemy bo we wtorek do kalisza na zimowych chce jechac
No i plyn do spryskiwaczy misze kupic jeszcze

Ja chodze w kurtce Ł :p

Ja też mam kurtkę.
Przy Tymku wystarczyła więc mam nadzieję, że teraz też.

Bada to ja wczoraj dostałam karteczkę, że dzisiaj jest dzień pluszowego misia i dzieciaki mają przynieść maskotki, a pojutrze zabawa andrzejkowa przebierana.
Dla Nikoli przebranie mam, ale Tymko będzie musiał iść w tym samym co w zeszłym roku, bo nie wiem skąd ja teraz przebranie wytrzepie.
W Pepco wczoraj nic nie widziałam, a nie będę specjalnie do Rzeszowa jechać 40 km.
W ogóle w tym roku jest dużo nowych pań i mnie wkurzają, bo wczoraj tą kartkę dostałam jak szłam po Nikole, a od Tymka pani nic nie dostałam, on tylko tyle co z torbą do mnie przybiegł i już wchodziliśmy, a jego panią widziałam tylko tyle co go ze stołówki do mnie wypuściła :-/

Agulqa Lilka chciała pograć więc nie mogłam dziecku odmówić :p

Alecta- dziecku się nie odmawia ;)

Kacper już miał dyskotekę andrzejkowa, a Cypek będzie pewnie w piątek się bawił.

Aaa i w sobotę Cypek ma turniej, a za tydzień 7 grudnia Kacper. Dawno nie było :D

alecta gdybyś była bliżej to bym Ci podrzuciła jakieś przebranie-mam ninja ,księcia,pirata,supermana ,komandosa i kościotrupa :-p

jeżyk Ty to sie masz z tymi treningami i turniejami,podziwiam,bo ja leniuch ;-)szczególnie teraz

idę po młodszego na ten ziąb :-p

reklama
Cześć wam w ten ponury dzień....

Aza dlatego szukam już czegoś nowego albo o czymś swoim myślę.

Gosiane biedny :-( Mnie trochę przeraża dbanie o siusiaka tj. czy będę robiła to dobrze albo mąż, wiadomo nie zawsze będzie przy wieczornej kąpieli...

Alecta jakie to trafne hehehe ;-)

Lay ja byłam lepsza z wymianą opon.... Pojechałam wymienić a tam się okazało , że opony mam kijowe, za duże (takie kupiłam z autem a auto kupowane na letnich) :dry: więc nowe opony musiałam od razu kupować ale że to było u znajomego to wziął tamte w rozliczeniu i tylko dopłacić trzeba było.... Ehh...

Ja pzaurki sobie zrobię ale po porodzie dopiero. Agulqa za chwilę ci wszystko wyślę.

Kurtkę ciążową sobie kupiłam już wcześniej i cieszę się bardzo bo nie miała bym czym brzucha przykryć a zimno :-(

Laski jaką ja miałam okropną noc... W sumie 2 taka z rzędu. Wczoraj już jak usypiałam to było mi nie dobrze brzuch mnie bolał i wymiotować mi się chciało ale usnęłam a dzisiaj meksyk....Położyłam się spać za jakieś 1,5 h się obudziłąm zaczęłam się kręcic i masaka jak mi żle .. Znów na wymioty mi się zbierało i brzuch mnie potwornie bolał więc poszłam na kibelek. Posiedziałam, krzyże zaczęły mnie łupać, brzuch napier.... i spinać i no... rozwolnienie dostałam :-/ Ale takie konkret, brzuch tak mnie bolał i mały szalał że się bałam co jest czy ja rodzić zaczynam czy kur... co? 2 h się meczyłam i cała obolała położyłam się do łóżka i po jakimś czasie usnęłam.... Już się boje tej nocy.

Ostatnia edycja:
Do góry