reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej!

Gosiane, oby synkowi szybko przeszło.

Jeżyk, dobrze, że skurcze przeszły!

Hahaha powalające te wasze sny :-D

Ja też troszkę poleżałam z rana... Dziś paskudna pogoda. Oczywiście biodra mnie bolą po nocce. Młoda ostatnio budzi się w nocy i trzeba do niej wstać :baffled: Przykryć, pogłaskać czy coś tam innego, strasznie męczące wstawanie z brzuchem. A tatusia nie chce, musi być mama :dry:

reklama
Pisalam wcześniej ale mnie wywalilo z forum. Jesteśmy w domu bo tylko miał płukanie rivanolem bez interwencji chirurgicznej. Ale jak zobaczyl sprzęt do czyszczenia czyli strzykawke z taką dlugasną igłą zakończoną kulką to byl koniec świata. No a później czyszczenie to masakra ehhh. Ale już jest ok, mamy antybiotyk + oklady z rivanolu na siusiaka.
Elutka byliśmy w prokocimiu. U nas tez kaszel, oprocz tamtych przygod mamy inhalacje z pulmicortu no i syrop.

Goferek haha czyli norme wyrabiasz porodowa ;)

Agulqa, ja tez na pocztę muszę isc :) Udało mi sie sprzedać sukienkę, która wystawiłam na Allegro i trzeba ją wysłać :)
Byłam wymienić opony. 90 zł poszło!!! Ale na zimę auto gotowe. Na przyszły tydzien zapowiadają juz minusowe temp. A ja nie mam kurtki zimowej :-(

reklama
Do góry