reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk to doskonale oddaje moją dzisiejszą reakcję:
1416759350_1wxvlw_600.jpg

Gosiane biedny Jasiu, oby szybko mu przeszło.

Ja podwozie teraz golę tylko jak muszę.
Włosy o dziwo nie odrastają mi aż tak szybko więc nie mam problemu z puszczą :-)

Dzisiaj dzieciaki w przedszkolu mają Dzień Pluszowego Misia, a Tymko uparł się, że zamiast maskotki zabierze atrapę telefonu...
Wsadziłam mu jednak do torby Kubusia Puchatka, bo zobaczy, że inne dzieciaki maja pluszaki to może mu się odwidzieć.

Załączniki

• 1416759350_1wxvlw_600.jpg
    1416759350_1wxvlw_600.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
A mnie sie dzis po raz pierwszy śnił szpital i porodówka.
Siedziałam w poczekalni przed izba przyjęć i czekałam na skurcze... Się ich nie doczekałam.

Ja też byłam za Osi, także cieszy mnie finał!
Gosiane biedny maluch...dobrze, że już po wszystkim. Gdzie byliście na Sorze?
Jezyk az takie skurcze miałaś?
My dziś kolejny dzień w domu z młodym, bo dalej kaszle...już nie wiem ci robić :-(
Za oknem wstretnie. .mokro i zimno brrr

Bada tak szczerze to ja przestałam lubić śnieg od kiedy codziennie muszę jeździć samochodem:-p
Pamiętam jak 2 lata temu tak nas zasypało, że wszystkie samochody były zakopane, nie dało się w ogóle z pod bloku wyjechać i ludzie się wzajemnie wypychali.
Z przedszkola zadzwonili do mnie czy mogą Nikole odwieźć, bo chcą zamknąć wcześniej i jechać za pługiem, bo ciągle sypie i nie wiadomo czy później w ogóle wyjadą.
Ja akurat tego dnia musiałam iść do PUP się odhaczyć i przez cały Przeworsk szłam z buta, bo autem nie było co jechać, a śniegu miałam do ud!

hej!

bada, nie wierzę, że juz 15.12.! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: przecież to za 3 tyg!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :szok::szok:

gosiane, biedny :-(. ja mam wizyte z młodym w centrum zdrowia dziecka w kwietniu u chirurga-kontrolna z siusiakiem.

alecta, a co tam będzie pluszaka brać-toż to facet w końcu :-D:-D

miłego dnia!
czekam na paczkę do paczkomatu z prezentem dla męża i nie umiem się doczekać :-D

Mommy eclair nails są kozackie, moja od paznokci co chwilę na szkolenia do poznania jeździ do eclair :)

Bada u nas tez zimnica straszna, muszę rękawiczki kupić, bo jadąc autem myślałam że dłonie mi odpadna

Gosiane zdrówka dla synka, oby juz było wszystko ok!

Bada Aaaaaa zazdroszczę tym grudniowkom, wczoraj widziałam ze 6 się wypakowala a tu już 7! Szał
U mnie 37tc w wigilię przypada (skończony) a skończony 38 w sylwestra wiec terminy kiepskie :p

Jezyk a co się działo w nocy? Skurcze? Ja wczoraj w ciągu dnia takie miałam ze dwa razy podwójna porcję no spy wzięłam i dawało ulgę ale bolało nadal :/
Marta była dobra ale Osi lepsza, nawet mój T mówił (tak jsk na nią patrze to dramat, ale fotkę jak zaj.ebie to pełna klasa A ta Marta na każdym zdjęciu ma taką samą minę, minę su.ki" ale i tak najbardziej podobał się T baryza ;) "on jest potwór, przecież jsk on zbudowany!!! Lubię go, dobry jest" ale T ma gejowskie zapędy, jak oglądaliśmy "powiedz tak" z mckonahejem i lopezową to ja się jarałam ze j.lo dobra su.cz a T podniecal się na Matthew.... "co on ci się nie podoba? Dobry przecież jest!" echhhh ;)

Alecta no u was ba wschodzie to sobie wyobrażam jaki siwy dym. My np w zeszłym roku w zgc śnieg mieliśmy tylko raz przez 1,5ty i koniec ze śniegiem był

Mi dziś się śniło ze pępek mi się przesunął i zamiast być po środku był max po prawej stronie brzucha i zrobił się wystający tylko wystawal tak nieładnie jakby cis było z nim nie tak

alecta, aha!!! haaaaaaaaaaaaaahahahhahhahaahhahahaahahahahahaaahhhahahaahhahaah LUZ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jej, mi się też marzą paznokcie-czarne, więc sama ich nie zrobię, bo nie będę się pierd.olić z pazurami na 2 dni, a ten czarny lakier cholernie ciężko zmyć.

reklama
Doggi u nas w zeszłym roku też śniegu mało było, ale fakt, że tutaj zimy są chyba najgorsze.
No może poza Suwałkami:-D

A z tym pępkiem to dobre:-D

Sprite no własnie:-D
A ma pełno tych atrap, bo z pracy często przynosiłam to on się na tą uparł i w ogóle najczęściej się nią bawi:-D

Do góry