reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Aob no nie fajna sytuacja :-( Taki burdel tam jeszcze wyszedł, że mi ręce opadają ale co zrobić, chciałabym żeby do porodu wszystko się wyjaśniło ale to jest marzenie ściętej głowy....

Alecta ja jak byłam mała to podobnie robiłam :-D

Ale mnie jajnik prawy napier..... :baffled:

A co do wózków to dziewczyny w ruch! :-D My przed świętami jeszcze złożymy nasz i postawimy w pokoju. Instrukcje obczaiłam ale za cholere nie wiem jak wepchnąć takie druty do daszku... No zobaczymy podczas składania ile się napocimy :-D

reklama
Megami ooooo nie nie ;-) na nic czekac nie bede roku, sianko szybko sie przyda

Aob tez mi sie tak wydaje. Ze od listopada to kiedys tam wlasnie za 2013
Jak bede w kaliszu musze jechac do US bo za zle wpisana kwote chodzby o kilka gr w oswiadczeniu odpowiada sie karnie z tego co kojarze
A tak wyjme sobie od nich i mam w d:-D

Ja sie nie moge doczekac zeby nasz pojazd zobaczyc w realu ;-)

Sprite spa niezle widze :-D ja tez sie dzis ogolilam. Wizyta za tydzien ale chyba bede teraz jakos czdsciej to robic
Dzis uswiadomilam sobie ze w kazdej chwili moze sie zaczac wiec trzrba byc gotowym :p

Hej, ja cale popoludnie spedzilam z Jasiem na SOR :-( zrobilo mu sie zapalenie napletka i musieli mu czyscic, nie bede sie rozpisywac ale masakra ogolnie... nie mam sily ogarniac juz dzisiaj BB ehhh cos nas te chorobska rozne opuścić nie chcą :/

Milej nocki, jutro ponadrabiam, oby był lepszy dzień. U mnie leje okropnie bleee.

Jenn podziwiam
Dla mnie golenie sie to masakra
Tyyyyyle czasu i tak niewygodnie mi teraz
Brzuch mi strasznie przeszkadza

Gosiane biedni Wy
Mam nadzieje ze bedzie lepoej
3maj sie

Gosiane a od czego to się robi?

Ja pierdziele Tygrysio jak dupkę wypiął :-D :-D Bo padne :-D

Sprite niezłe spa ;-) Ja w piątek albo sobotę sobie fundnę. Teraz co tydzień na masaż latam ale pewnie jeszcze tylko miesiąc pochodzę i basta :-(

A nóg codziennie już nie golę, brak czasu rano a wieczorem nie zawsze mi się chce. Nogi jeszcze problemu mi nie sprawiają. Nawet po turecku usiądę i raz jedną raz drugą sobie do ramienia przyciagnę żeby z tyłu dokładnie ogolić udziec :-D Ale z pipką już gorzej :dry: jadę na czuja.

Oooo Osi wygrała i dobrze ;-) A tą 2 w finale obstawiałam :-)

Ostatnia edycja:
ja tam akrobacje robię i jakoś idzie, a pod brzuchem mąż goli. dziś mi gada "weź podnieś ten brzuch, bo ja go nie dotknę" :-D:-D:-D i takie przerażenie w oczach :-D:-D

jenn, podziwiam. codziennie to nie dla mnie. oooooo nieee! ;-)

reklama
Codziennie?! Matko zabilabym się pod tym prysznicem, dobrze że silne owłosienie głowy i ekstremalnie gęste włosy plus ekstremalnie szybki ich porost nie przeszedł na inne części ciała bo bym się wykończyła

Do góry