reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

ja też tylko 60 piore. a najczęściej 40 program eco.

ja bym nie kupowała, ale kiedyś w super pharm był za 19,99 oillan baby 400ml, więc wzięłam.

reklama
jak ja lubie wszystkie czesci Igrzysk Smiarci i to zdecydowanie wole kiazki niz film.. a wchlonelam je wyjatkowo szybciutko:-)

ja ubranka mam przygotowane do rozmiaru 68, bo kto wie jaki duzy bedzie ten moj krolewicz:tak: poki co rosl jak na drozdzach, ale teraz zaczelam chudnac:szok: to co z nim bedzie:szok:

a torbe do szpitala to mam tak w 1/2 przygotowana;-) u nas praktycznie wszytsko trzeba miec (podobno poklady poporodowe maja), wiec torba bedzie chyba duza:tak:

G
Co to kur.wa za kraj!?
Kubus puchatek nie moze byc patronem placu zabaw w Tuszynie wg radnych miasta
Powod? Kubus puchatek nie nosi majtek

BuhahahahahahahA :-D :-D :-D

Ja obiad szykuje :p

Do szpitala jeszcze nic nie szykuje :p nie martwię się tym będzie miał kto dowieść jak coś zapomnę w razie czego ;-) ubranka do 62 mam chyba... Nie patrzyłam na rozmiary :O :p

A teraz w apteka pharm jest - 30% na wszystkie dermokosmetyki ;-)

Ostatnia edycja:
Ja dla bobasa mam miec jedynie pampersiaki i ubranka
Zadnych kosmetykow itp
Dla siebie mam nie miec podpasek, podkladow na lozko itp bo wszytko jest. Mam wziac koszule, stanik, wkladki laktacyjne, kapcie, swoje kosmetyki, koszule, kubek i chyba wsio
No i laktator jest wiec mamy nie brac swoich by sie nie pogubily, pomylily itp

Siedzę i ryczę ze szczęścia, od 24 września nie miałam żadnej kasy z ZUSu, jutro mam dostać w końcu kasę za okres od 24. 09-21.10 a już 28 października za okres od 22.10.-18.11.
Rany jak się cieszęęęęęęęęęęęęę:-D:-D:-D:-D
Stawiamy ściankę działową w pokoju małej i będzie nas to kosztowało 3000zł, kasę pożyczyliśmy od teściowej, łącznie już jej jesteśmy winni 5500zł i zastanawiałam się skąd ja taką kasę wezmę.
Ufffffffff, kamień z serca.
Nie mam się komu wygadać, bo mąż z pracy wraca, to niech trzyma kierownicę, więc szybciutko dzielę się w Wami radością :-)

reklama
Do góry