reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
jenn, mam do Ciebie 50 km, u nas też pada :( prać mi się nie chce ale chyba będę musiała pralkę wstawić. Mam jeszcze 2 do prasowania. Ten III trymestr nic a nic mi nie służy. Leń dopadł mnie straszny. No...te podkłady są mega! Ale myślę, że kilka dni i będzie można przejść na zwykłe większe podpaski.
Czy to dziwne, że dopadły mnie wątpliwości co do tego jak to będzie po porodzie? Przecież już to przechodziłam...a ja się boję czy dam radę wstawać, ogarniać dom, 2 dzieci...

Jeszcze nigdy nie prałam nic w 90st :szok: Ale też w pralce mam długi program z tą temp.

Chyba w końcu w tym tygodniu przejrzę te ubranka... :-p

jenn no podkłady są ogromne to fakt :p
McPearl mnie chyba dwa razy dopadły podobne wątpliwości, ale szybko się otrząsnęłam :D Musimy dać radę!!!
Megami ty tam uważaj z kręgosłupem...
Ja coraz gorzej sypiam, brzuchol coraz większy to i mniej wygodnie..dobrze, że mam swojego "banana" to razem dajemy radę :D

Jenn w doz.pl chyba jest emolium w promocji

Ja dzis nie piore Robertowego bo suszarke koc zajmuje :-)
Jutro wstawie, zostaly mi tylko biale do wyprania wiec spoko :-)
No plus tetre wyprac, kocyki, reczniczek i przescieradelka

Co to kur.wa za kraj!?
Kubus puchatek nie moze byc patronem placu zabaw w Tuszynie wg radnych miasta
Powod? Kubus puchatek nie nosi majtek

Czy na prawde takie osoby jak radni miasta nie maja powazniejszych problemow?

reklama
Do góry