reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Goferek super
Tez bym sie cieszyla z takiego przyplywu gotowki :-D

Ja dzis miedzy 5 a 8 nadrabialam top model :-D
Teraz nadrobilam lekarzy :p

Nasza pralka (po bylych wlascicielach) nie ogarnia prania na 90stopni bo cos sie zepsulo
Ogolnie mamy z ł tyle pomyslow na co wydac kase z becikowego ze nie wiem na co sie zdecydowac :p

reklama
Doggi współczuję :frown: Ja się na moją ciążę nastawiałam bardzo żle... Że szpital , zagrożenie, leżenie i wszystkie najgorsze dolegliwości a miło jestem zaskoczona. Wczoraj miałam mega ból u góry po lewej stronie , dziś po prawej ale przeszło po jakiś 10-20 min więc pewnie mały coś tam kombinował , pewnie zły na mamusię że się orzechami obżera :-D

Agulqa ja nawet nie wiem czy dostaniemy becikowe... U nas tak finansowo to jest zagmatwane wszystko, że mi już ręce opadają.... Czekam dzisiaj na "tap madl" finał i na mój program- perfekcyja pani domu :-D Kogo obstawiasz że wygra?

Mommy wygra bardzo, Marta albo osi :p
Ja się mega dobrze nastawiałam ba ta ciążę, poprzednią znosilam raczej źle, wszyscy mówili "każda ciąża inna, wiec teraz będziesz się dobrze czuła" i czułam się dobrze, do około 12-13tc potem to już było coraz gorzej :/ a ja naiwna wierzyłam ze w tej ciąży będzie mi bosko

Kurcze wydaje mi sie ze Osi
Ogolnoe uwazam ze Marta tez jest super, nawet nie tyle wkurza mnie jej styl bycia co to ze dla mnie na kazdym pokazie i sesji ma sukowaty wyraz twarzy :p

Mommy ja nie biore pod uwage ze nam becikowego nie dadza
A tak w ogole jak urodzimy w styczniu to za jaki rok musimy podac zarobki?

Doggi ja na Osi stawiam :-) Sympatyczna bardzo się wydaje. Żałuję , że przegapiłam ostatni odcinek i powtórkę bo chciałam sobie ciacha pooglądać , widziałam na zapowiedziach , że miałabym na chwilę na czym oko zawiesić :-D Mój jak to usłyszał to mówi że w domu też mam przecież na czym oko zawiesić :-D Doggi do 3 razy sztuka? ;-) Ja nie wiem czy będę chciała jeszcze jednego szkraba....

A ja tam twierdzę, że nie ma co się zarzekać:-p
Ja sama też się zarzekałam, że never ever i w ogóle, że nawet w pracy jak powiedziałam, że zaczynamy się starać to mi wierzyć nie chcieli, bo przecież ja ciągle podkreślałam, że żadnych więcej dzieci:-p
No i siedzi w brzuchu mała Lilka:-D

reklama
Do góry