reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja zaczelam pakowac torbe do szpitala ale skonczylo sie na tym ze wlozylam szlafrok, jtory ajmuhe pilowe I sue zalamalam. Spakuje jakos w 35 TYG.

Ja prezentow jeszcze zadnych nie mam, zreszta w tym roku nawet nie wiem jak swieta beds wygladac, ile osob itp. Straszna rozsypka.

U nas raczej sniegu nie bedzie, ostatnim raxem snieg na swieta wiedzialam chyba 4 lata temu :(

reklama
Bada superowo! Ja nie mysle jeszcze o torbie ale moze dzis znow zrobie czesc zakupow

U nas niby swoje ciuszki trzeba dla bobasa ale w razie w maja
Wiec ja nie bede brala, tylko na wyjscie
Bo jak maja zginac to wole nie
Rozka itp mam nie brac, jedynie cienki kocyk ale tez w szpiyalu jest
Wiec dla mlodego na pobyt pampersy i ciuszki na wyjscie
To chyba wsio

Ja tez nie mam pojecia jak rumun bedzie sie zima sprawowal :-\
W tym tyg jedzie,y z tesciem opony zmienic chyba
No i musze plyn zimowy kupic do spryskiwaczy
Myslicke ze do -20bedzie ok?

Femme znam wiele rodzin gdzie kazdy kupuje tylko swoim dzieciom
U mnie tak bylo
Woleli obkupic swoje niz kazdemu po gowienku bo kasy brak

Moja sis ma juz termin slubu na 14.02
No i robia obiad dla rodzicow, rodzenstwa, chrzestnych (maurycy nie ma) i dziadkow (u nas dwie babcie a u niego jeden dziadek)

Ja tam sie cieszę :) Moze jakiś nastrój świąteczny mi się udzieli :)
Przyszła kasa z ZUS-u. Zapłaciłam za wyprawkę, kupiłam na Allegro prześcieradła i ochraniacz na materac i kasy nie ma :((( A tu tyle wydatków. Wymiana opon w dwoch autach, dentysta, moje paznokcie :p i jeszcze goście w weekend :)))
Wam tez tak kasa się rozpływa?

LayDeek, a weź mi nic nie mów.
Dzisiał poszłam do Pepco, wzięłam rękawiczki dla dzieciaków, Nikoli legginsy, Tymkowi bluzke i 1 body i 60 zł nie ma:dry:

Hey,
ja też rano zrobiłam nalot na Lego w Biedrze ale zostawię jako prezent od brata po powrocie ze szpitala. Wy widzę już w szyku bojowym a ja jeszcze nic nie wyprałam. Może dlatego, że mamy jeszcze robić kafelki w łazience i na samą myśl o tym syfie odechciewa się wszystkiego.

Sprite sen superowy hehe...

Doggi życzę już samych przespanych nocy :)

Jeżyk oj zalatany dzień Cię czeka...

LayDeek super, że kaska wpłynęła. U nas też kasa idzie jak woda...

reklama
Ja już mieszkanko ogarnęłam i w nagrodę jem śmietankowe mleczko w tubce:-D

Po wczorajszym Master Chefie zachciało mi się włoskiego żarcia więc robię sobie makaron spaghetti z czosnkiem, natką pietruszki i oliwą z oliwek:-D

Do góry