reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi ufff no to dobrze, że trzustka i wątroba ok.
Wujek Google :-D muszę sobie swoją tak w telefonie zapisać, bo idealnie do niej pasuje:-D
Może nasze mamy i teściowe to też jakaś zaginiona rodzina:-D

reklama
Doggi haha niezka mamusia :-D
Super ze u T wykluczone to najwazniejsze

A ja rizmawialam wlasmie z mama i poprawila mi humor po mega burzliwym poranku z Ł i hektolitrach lez.
W koncu rodzice zmadrzeli i wyjezdzaja na swieta.
Jedna babcia pojdzie do swojego synka lub brata na wigilie, a druga idzie do znajomycn bo nawet jej corka nie chce jej u siebie tak sie sklocily.
Bardzo mnie to cieszy bo w koncu rodzice i mlody beda mieli normalna wigilie. A na pierwszy dzien swiat przyjada do mnie i psoiedza pewnie z 2 lub 3 dni

Doggi super, że po usg T wszystko ok, oby przyczyna bólu była niegroźna! A mamuśka niezła...

Agulqa to fajnie, że rodzice odpoczną od babć. U Was na pewno będzie im przyjemniej w Święta :tak:

Moja młoda też jeszcze w pampkach w nocy... Może do stycznia się wyrobi i już tylko dla młodego będę kupować :-D

Muszę się wybrać do apteki po ziółka (będę walczyć z ciśnieniem :D może pomoże, a nie zaszkodzi), a pogoda taka paskudna, nie chce mi się... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Agulqa no ja tam nie narzekam trzy razy załatwiłam przez telefon i nikt mnie nie oszukał ;-)

Aza kontakty słabe w dupie mam... Prowadzi moja sprawę więc nie będę nic mówić :p

Doggi & & & a co twojemu staremu?... Mamuśka dobra :p... Cieszę się że usg wyszlo dobrze!

Agulqa super ze rodzica uda się fajnie spędzić święta :-)

Ja sobie pospalam :-) idę sobie płatki zrobić tak o mleku piszecie :p
Kurcze koleżanka pisze ze jej córka m ma grype żołądkowa i pół klasy (chodzą razem do klasy z moją) a moja mama też dzisiaj umiera... Mam nadzieję że mnie i Niny nie złapie...

Femme od jakiegoś czasu brzuch codziennie go boli głównie na czczo, śmierdzi mu z japy i beka jak nienormalny w końcu postanowił ze musi to sprawdzić bo boli za długo.

Doggi, jakbym słyszała o swojej mamie. Zadręcza wszystkich swoimi radami w stylu "ja wszystko wiem/ wiem lepiej". Ona nie potrafi żyć bez dyrygowania innymi. Dobrze, że u małża nic nie wyszło...

Aza, chyba szału bym dostała gdyby tak ciągle ktoś mi siedział w chacie. Można kochać rodziców/teściów ale nie po to się wyprowadzałam od rodziców by mi tak siedzieli.

Moi rodzice też w końcu zmądrzeli jeśli chodzi o wigilię. Tak to zawsze moi bracia najpierw jedli u teściów, a później przychodzili na wigilię do moich rodziców. Myśmy się w zeszłym roku zbuntowali i powiedzieliśmy, że robimy u siebie. Później to tylko matka chodziła i wyzywała bo nerwy jej puszczały, a to że musi robić wszystko sama, a to że tych tak długo nie ma wszyscy już głodni...w zeszłym roku cudnie spędziliśmy wigilię we troje, a na kawę i prezenty poszliśmy do rodziców bo tam wszystkie dzieci prezenty dostawały.

U nas mleko mało schodzi więc często kupuję kartonik, czy 2 długo stojącego. Wody nie kupujemy bo mamy dzbanek z filtrem.

Doggi to ja mojego z bąkami chce wysłać a ten się wstydzi... Ze co lekarzowi powie ale moim zdaniem to nie jest normalne puszczać w takich ilościach i tak smierdzace... :-/ :p

Doggi, strasznie sie cieszę, że po USG wsio OK!!! :-D

Laski, JARAM SIĘ! :-D

Oto się wreszcie przemogłam i kupiłam formę do muffinów :-D
Pojechałam z bratem do Tesco, żeby kupić babeczki z pudełka za 5zł i z Młodą zrobić, ale zobaczyłam, że formy do muffinów przecenione z 20zł na 14zł i się zawzięłam, bo noszę się z zamiarem kupna od nie pamiętam kiedy i wiecznie mi żal tych 20zł, stwierdziłam, że ta promocja to specjalnie :-D

reklama
Do góry