reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Alecta o nieźle
Doggi a teraz też masz takie różnice w terminie? Może akurat syn będzie choć na koniec wyrozumiały i albo grzecznie posiedzi jak siedzi, albo się obróci i popchnie tą szyjkę porządnie jak na chłopa przystało! U mnie każdy poród inny więc kto wie, kto wie ;-)
Karpanna dziecko zmienia pozycje, to normalne, nie ma się co doszukiwać chorób A czas na odwrócenie to względna rzecz. Niby u wieloródek i kilka dni przed porodem może, ale wszystko zależy od masy dziecka, budowy macicy, ilości wód i pewnie wielu wielu wielu innych czynników ;-)
Nie wypiłam dziś kawy i co? Łep mnie napierdziela brrr
Doggi a teraz też masz takie różnice w terminie? Może akurat syn będzie choć na koniec wyrozumiały i albo grzecznie posiedzi jak siedzi, albo się obróci i popchnie tą szyjkę porządnie jak na chłopa przystało! U mnie każdy poród inny więc kto wie, kto wie ;-)
Karpanna dziecko zmienia pozycje, to normalne, nie ma się co doszukiwać chorób A czas na odwrócenie to względna rzecz. Niby u wieloródek i kilka dni przed porodem może, ale wszystko zależy od masy dziecka, budowy macicy, ilości wód i pewnie wielu wielu wielu innych czynników ;-)
Nie wypiłam dziś kawy i co? Łep mnie napierdziela brrr
Megami no trochę liczę na to ze tym razem będzie inaczej bo jak znów będę musiała przenosić tobie wykończę Stachu około 1,5tyg starszy wychodzi ale początkowo idealnie pokrywał się termin om z usg, Olka malutka była bo ja miałam dość dużą anemię wtedy jak zaszłam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
gosiane, eksperymenty ze smakami dopiero przede mną, dziś zrobiłam najprostsze, żeby składniki mieć pod ręką
alecta, Ty bogaczko! Nie wydaj wszystkiego naraz
Umieram z muffinkowej ekstazy
alecta, Ty bogaczko! Nie wydaj wszystkiego naraz
Umieram z muffinkowej ekstazy
reklama
karpanna ja ruchy i wypychanie czuję właściwie tylko u góry i po bokach, na dole po bokach takie smyranie chyba rączkami ;-) na dole pośrodku praktycznie nic.
U mnie mały siedzi poprzecznie ale żadnych wad żadne usg nie wykazało i ilość wód mam w normie po prostu tak się ułożył i już. Dzisiaj się przewracał mocno więc może już inaczej siedzi :-)
U mnie mały siedzi poprzecznie ale żadnych wad żadne usg nie wykazało i ilość wód mam w normie po prostu tak się ułożył i już. Dzisiaj się przewracał mocno więc może już inaczej siedzi :-)