reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam z rana

U nas już T zdarzył się z Olą poklucic... Ta dwójka mnie wykończy.

AZA a skoro tesciowa takie zło, to musi tak często przyjeżdżać??ona jest u was częściej niż moja która mieszka 20min drogi ode mnie :p

Jenn haaaa zrobię gorącą czekoladę!! Czekoladę mam, kremowke mam, mleko ledwo ledwo ale jest... To jest to, w końcu express użyje bo poszedł e odstawke biedak ;(

U nas taka mgła że to masacra! Jak wyjzalam przez okno to tylko zombiaki puścić na ulicę i horror gotowy.

reklama
Witam i ja, u nas też mgła...
Młody mnie strasznie pokopał, do tego spać nie moge przez moje biodra...

Aza Ty to masz z tą teściową :-)

Doggi, Jenn nic nie piszcie o gorącej czekoladzie!

Hej porannie ja juz mojego odstawilam do zlobka i lece odebrać dowod osob. bo sie w koncu przemeldowalam do siebie do mieszkania. A, jeszcze o lidla i hm zahacze ;)

Doggi jaaa czekolada mmmm ale wy kusicie tu pysznosciami!

Aza czyli mowisz ze masz juz dosc tesciowej skoro ci sie sni po nocach :) moja daleko na szczescie a jak przyjezdza to max 1 noc.

Wlasnie mojego wczoraj uswiadomilam zeby poinformował swoich rodzicow ze jak sie maluch urodzi to sobie nie życzę spędu w domu. Niech przyjadą do szpitala i tyle bo ja z rana na dupie/brzuchu gosci nie bede obslugiwac. Oczywiscie chlop nie kuma o co chodzi ale powiedział ze jak sobie zycze wiec ok.

Wszystkim chorowitkom zdrowia duzo!

Mommy Tigger super ta kolyska jest!

Femme kurcze pleśń to nie wiem czy z materialu zejdzie... jedynie co to do pralni próbuj dać ale sama nie wiem

Megami mój też dziś strasznie fika, dobrego stopnia ze nie mam pojęcia jak leży bo wali w każde miejsce, jakby ich tam dwójka była. Taki mają chyba dziś dzień dzieciaki, Ola tez jakaś ożywiona, czyżby pełnia :p

I teraz wielki dylemat zjeść owsianke z zurawiną i migdałami czy zrobić gorąca czekoladę... Mleka na obie rzeczy nie wystarczy ;(

Ostatnia edycja:
Cześć po szpitalu byłam taka zryta że zasnęłam na 9 h tylko raz ból mnie obudził ale zasnęłam ponownie.
Sylwi - mi się nie chce w ciąży walczyć z tym lekarzem zgłaszać do tv czy coś nie mam na to siły
Mommy - byłabym wdzięczna za opinię Twojego lekarza i namiary na kogoś poleconego.
W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojego gina to z nim pogadam. Właściwie mu się na hemoroidy nie skarżyłam bo zastrzyki do tej pory działały. Na poprzedniej wizycie w szpitalu inna ginekolożka też mówiła że w ciąży można sobie domowymi sposobami radzić bo leków nie można nazbyt bo macica z dzieckiem napierają na splot naczyń i blokują odpływ krwi jak to się dzieje poza ciążą. Ja w bizielu rodzić nie będę po tych wizytach mam dość tego szpitala.

Doggi owsianka dłużej potrzyma hahahah smacznego

Ostatnia edycja:
Mommy, mój też taki gruboskórny :wściekła/y: Dziecka chcieliśmy oboje, a teraz wszystko na mojej głowie, on nie ogarnia niczego, jak mówię, że w aptece zamówienie na 200zł to awantura, że chyba mnie pogięło i skąd takie drogie rzeczy :eek:
A ostatnio coś tam gadamy i on z tekstem, że jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyyyle czasu, na co zapytałam, czy dwa miesiące to faktycznie aż tak dużo czasu, a ten się zaciął, bo jakoś chyba nie dociera, że to LADA MOMENT!
CUDNE MEBELKI!!!

femme, współczuję, chyba bym zabiła, jakby mi ktoś coś mojego w takim stanie oddał :wściekła/y:

Doggi, ale Ignaś głową w dół i też mnie wali po pęcherzu i pachwinach, więc pewnie chłopaki boks ćwiczą :-D

Dzisiaj rano zaliczyliśmy histerię.
Młoda ma jakąś chorą fobię na punkcie guzików - żadna część garderoby NIE MOŻE mieć guzików, bo od razu ryk, spodni nie nosi (tylko i wyłącznie legginsy albo spódniczki), a jak już, to musimy jej taśmą malarską te guziki zaklejać, kamizelki na zatrzaski nie założy, no porażka.
No i tydzień temu kupiłam jej w lumpie piękną spódniczkę na szelkach, chciałam jej dzisiaj założyć i ryk, bo guziki, ale twardo postawiliśmy z Robertem na swoim, zakleiliśmy guziki i poszła.
Nie wiem, jak ją z tego "wyleczyć" :baffled:

Karpanna czekolada to na deser ;) do tego kanapki jak juz ;)

Megami owsisnki na wodzie nie trawię ;( jak to jest ze w rodzinie gdzue zgrzewka idzie w dwa dni zostało tak mało mleka?! Aaaaaaaa dramat, a gdzie jeszcze kawa

miłego piątku :happy2: swoją droga jaki krótki ten tydzień ;-) u mnie też mgła okropna

Doggi dlatego ja mleko zgrzewkami kupuje :-p mleko i kawę zawsze muszę mieć w zapasie
zdrówka dla chorujących i cierpiących

reklama
U mnie też mleko zawsze musi być, ale u nas tylko świeże więc zgrzewki nie kupię, bo w lodówce tyle miejsca nie ma :-D

Do góry