reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Sprite też fajne łóżko, praktyczne :)

Agulqa a ona taka starsza żeby nie napisać stara , niska , ciemna? Ja jak miałam bodjaże 13-14 lat to mama zabrała mnie do tej Tamary... rzeźniczka nie ginekolog.... :-( Ogólnie baba nic nie wie, nawet odmowe przyjęcia do szpitala tak mi napisała , że sama lepiej bym to zrobiła.... Nie chciałabym na nią trafić rodząc i to dziś powiedziałam rodzinnemu bo on też ginekolog. Co do mebelek to zobacz pinio(chociaż obsługa masakra...), bellamy, vox, klupś (choć mi ich wykonanie się nie podoba...) to mi tak do głowy przyszło.

Jenn twoja kołyska to się czasem kosz mojżesza nie nazywa? Mama kiedyś mi pokazywała podobną bo kuzynka kupiła :)

Wiecie co, ja chyba pójdę sobie jajek ugotowac na twardo i się ich za przeproszeniem nażre :dry: albo płatki owsiane z gruszką i makiem... Nosz cholera coś za mną łazi... Za mało dzisiaj zjadłam i taka będę dziwna do jutra.

Ja o 19 jadłam płatki i umieram znów z głodu, nie jesteś sama ;) proponuje płatki owsiane z suszona żurawina i płatkami migdałów omnomnom jutro moje śniadanie :)

Mommy ja pamietam ze miala kitko-koka, faktycznie ciemne wlosy, okulary, ale nazwisko chyba na z. Ogolnie byla "opiekunka" mojego pokoju. "Nie widziala" ze mam krwiaka, ogolnie mowila mi ze "to co we mnie jest(czyt. Dziecko) albo sie uchowa albo wypadnie". No i zobaczyla krwiaka dopiero jak powiexzialam ze jak ordynator mnie badal to co o krwiaku wspomnial. A ona"taaak? No moze faktycznie cos jest, ale czy to robi roznice?" Nie kur.wa zadnej!

Hmm... płatki migdałowe mam ale żurawiny suszonej brak, jedynie mam resztkę suszonych moreli. W sumie mało suszonych owoców kupuję bo większość kandyzowana :dry: Jutro z rańca musze pojemniczek wypełnić i na krew jechać co by w poniedziałek się nie zrywać już. Chociaż może.... Zobaczymy jak będzie chciało mi się wstać :p

Agulqa na Z nie kojarze żadnej babki. W szpitalu to spoko jest taki młody Augustyniak i jakbym rodziła w inie i on by był to luz. A tą to bym w dupę normalnie kopnęła :wściekła/y: i jakby co to na takich zdane jesteśmy ......

Ostatnia edycja:
Ł dzis przechodzi samego siebie. Mamy waskie wejscie do kuchni, idac do kuchni po prawej stronie lazienka na wprost wc i jeszcze scianka. Wiec jak drzwi od wc czy lazienki otwarte to nie da sie przejsc. Ł wychodzil z kuchni i wszedl na drzwi od wc i od lazienki, wygladal jakby sie orzypychal z nimi :-D hahaha ja mylam zeby i sikalam ze smiechu doslownie :-D stwierdzilam, ze zal mi Was ze omijaja Was takie widoki i chyba zamontuje w mieszkaniu kamery ;-)

Ja witam się nocną porą. Jeszcze tylko 2 dni i teściowa jedzie :) Rano nadrobiłam Was do poniedziałku i usnęłam. Potem lekarz, zakupy i nawet nie wiem kiedy dzień minął.

Jeżyk dobrze, że już lepiej. Mnie jak bolą zatoki to zawsze te przynosowe. Najgorsze, że niewiadomo co robić by przestały boleć. Mam nadzieję, że szybko przejdą.

Agulqa Twój Ł rozłożył mnie na łopatki :)

Sprite to kiedy zakładają Ci krążek? Zaraz po tym można wyjść?

Wstawać szkoda dnia :-D
Mnie stary już po 5 obudził, bo oczywiście kręcił się jak smród po gaciach :-/

Agulqa takie zachowania to są wrodzone...imię zobowiązuje :-D
Mój też ma takie ciekawe akcje często :p
Wczoraj np pakował się na poligon i zabierał nasz stary router z Plusa.
Wyjęłam mu więc z tableta kartę, patrzę co on robi, a ten mongoł wpycha ją w miejsce karty pamięci i jeszcze do mnie, że co ja z kartą zrobiłam (w tablecie wchodzi micro sim, ale włożyłam mu ją w duży adapter).
No normalnie technologiczne beztalencie :p

Eh czas się szykować, zawieźć Tymsona do przedszkola o od razu swoje L4 zawioze do pracy.

Ja też się witam :) Moi oddelegowani a ja trochę ponadrabiam inne wątki. Dziś w nocy śniła mi się moja teściowa, to znak, że za długo z nią przebywam :)

reklama
Witajcie od rana ;-) Dzisiaj mi znowu ciśnienie podskoczyło przez poranny cukier, ale staram się już tak nie przejmować..
Szaro buro na dworze, pogoda nie zachęca specjalnie do wychodzenia :no: Napiłabym się gorącej czekolady..

Do góry