reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doczytałam, uff.... Ale się zmęczyłam.

Mój w ogóle niezainteresowany sprawami wyprawkowymi.

Mommy, super mebelki i ta kołyska świetna! Wstawać po dziecko nie trzeba w nocy! :-)

reklama
Mommy super pokoik, widać że dzidziowy :)

Mommy kit z przygotowaniem ważne żeby dziecię dojrzalo do wyjścia a twojemu to jeszcze chwilkę potrzeba :)
Super to łóżeczko kołyska!!!

Już miałam cichą nadzieje że Stachu jest głową w dół bo cały dzuen ruchy takie powyżej pępka były ale przed chwila jsk mi jeb.nął w krocze to myślałam że z łóżka spadne. Co za dziad

Ostatnia edycja:
Mommy, ja mam używane :( ale łóżeczko dostaliśmy od męża brata i oni sobie je bardzo chwala. Zreszta cena mówi sama przez sie. Nawet używane trzymają cenę.

Megami fakt, "kołyska" rewelka, bo można opuścić tą jedną stronę i sobie dostawić do swojego łózka no i podnieść można stronę tam gdzie główka będzie co przy ulewaniu się może przydać :-)

Doggi prawda, Tygrysiu jeszcze za mały żeby wychodzić ale wojuje tak od tygodnia , że heeejjj.... Wydaje mi się , że cały czas jest główką w dół bo w dole delikatniejsze ruchy a u góry czasem jak walnie to aż oczy otwieram ;-) No zobaczymy na usg czy mamusia dobrze czuje ;-) U mnie pępek przed chwilą cały falował :-D

Lay to dobrze świadczy jak kikla dzieciaków z takich mebelków korzysta :-) Znaczy się , solidnie wykonane :-) Ale cena fakt ..... Mnie aż bolało jak płaciliśmy za te meble no ale małż się uparł no i z myślą o tym , że są porządne.

Chociaż nie ukrywam dziewczyny, że jak coś będziemy zmieniać to właśnie mam nadzieję, że dobrze uda nam się sprzedać czy mebelki czy tą kołyskę (a wiem , że używanych takich szukają) i wózek (chociaż tutaj mam zamiar używać te 3 lata,, ale tak zamo jak kołyskę dużo ludzi szuka używanych), bo z fotelikami wiadomo różnie bywa, co rusz są lepsze.

Coś bym zjadła a nie wiem co....

Mommy, fajne łóżeczko :tak::tak::tak:

my będziemy mieć w sypialni takie łożeczko.jpg

McPearl, mój przy młodym też późno dojrzał do sprawnego noszenia, przewijania i w ogóle :-D. ale nie to, że nie chciał tylko sie biedny bał :-D:-D

Załączniki

• łożeczko.jpg
    łożeczko.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 30
Mommy ja mialam jedna wredna lekarke jak na ginekologii lezalam ale nie oamietam jak sie nazywala. No menda taka ze szok.
W przyszlym tyg Ł zaczyna szkolenia w banku, wiec bede miala cale dnie wolne. Mowie Ci jak cos napisz na priv ja chetnie sie spotkam :-)
Kolyska bomba jak dla mnie

Mcpearl powiem Ci ze mnie przeraza fakt nietrzymania glowki u bobasa a co dopiero facetow :-)

Ja przegladam jakies mebelki do pokoju Robsona ale nic specjalnie na necie znalezc nie moge :-(

Mommy no może być ze główka w dół jest jak tak cię wali mocno na górze bo jednak największą moc mają nóżki ;) rączki tak bardziej wypychaja i główka tez a nóżki to taki jednorazowy strzał ;)

Moj chyba w takim razie lezy w poprzek. Wypychanie po lewej stronie a kopniaki po prawej. Czasem poszmera po mymlonie ;-)
No i Rojbert ulewa dzisiaj a po kinderczekoladzie mial zgage!!!!:O

reklama
Do góry