reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mommy z facetami tak już jest, ja też czasem czuję się tak jak Ty. Ja latam, oglądam, przeglądam i planuję a mój kochany się dziwi.. Wierze, że to się zmieni jak już mały pojawi się na świecie. :-) Głowa do góry!

reklama
No i musiałam znów osobno dodać fotki.

Załączniki

• 1415907130173.jpg
    1415907130173.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 44
  • 1415907148923.jpg
    1415907148923.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 1415907162852.jpg
    1415907162852.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 43
Sprite a można to jakoś przekierować czy na nowo zdjęcia bym musiała tam dodać?? Lampy też mam już dziecięce :cool2: :-D Ale na razie to największą frajdę ja chyba z nich mam ;-) Zwłaszcza z lampki nocnej i głównej ;-) Jak dziecko, tylko wyrośnięte ;-)

PS. ale te 2 misie to nasze ;-) Jeden ja od małża na rocznicę jakąś dostałam- misiek jest taki duży jak ja (pseudonim eustachy-dionizy :-D) a drugi w prezencie ślubnym ;-)

Femme co Ty gadasz? Co to za promocja w orange? Moze tez zostane jednak ;-) na firme?
Gratki cory!

Jezyk on ciagle mi tak pieprzy. I chociaz chce sie wkurzac na niwgo to rozwala mnie na lopatki i co dalej?!

Mommy moj Ł tez ciagle mowi ze mam wybrac bo on nie wie co i jak. Ale to faceci sa, oni nie czuja chyba klimatu :p jak bedziesz miala ochote sie spotkac to daj znac, ja mam do ina rzut beretem, zawsze na kawke mozna sie spotkac i pogadac ;-)

Mommy pamietaj, ze na porodowce Ty masz sie czuc dobrze i bezpiecznie. Nie patrz na chlopa tylko niech Cie wiezie tam, gdzie Ty twierdzisz ze opinie najlepsze i bedziesz sie dobrze czula

Femme nienawidze pozyczac takich rzeczy. Wlasnie dlateho ze nikt nie szanuje. Wspolczuje

Mommy Ty juz tak przygotowana ze rodzic mozesz ;-)

Agulqa a wiesz, że tak dzisiaj pomyślałam o tym, że można by się spotkać ;-)

Lepiej żebym jeszcze nie rodziła hehe jeszcze za dużo rzeczy nie poszykowanych a mebelki ogólnie cały czas pootwierane i się wietrzą cały dzień i noc. Kurcze każdy mi w sumie tego Biziela odradza, moj rodzinny też dzisiaj odradzał a ja do szpitala w inie na pieszo mam nawet z 15-20min a samochodem to 5 min. Jestem też baaardzo niezadowolona ze szkoły rodzenia, z położnej która ją prowadzi a mój się upiera przy tym bizielu i żeby ją opłacić.... Umawiała się z nami że do 11 da znać kiedy można do szpitala na "zwiedzanie" przyjechać i co? Nie odezwała się, ja dziękuję za takie dotrzymywanie słowa. Plusy to tylko takie ,że mój lekarz tam pracuje i dobry oddział jakby co mają dla noworodków. A w inie lepiej nie trafić na porodówce na panią tamarę s. Oj nieee...

Lay i jak się sprawują mebelki? My dodatkowo wzięliśmy tą opcję 777 , że na 7 lat gwarancja i między 2-7 rokiem użytkowania można zmienić za 1/3 ceny frony, cokoły itp. :-)

Mommy, pokoik boski. My to łóżeczko będziemy mieli u siebie, a ciuszki młodej są w naszych szafach. Innej opcji nie ma. Mężem się nie przejmuj bo większość z nich tak ma. Oni się po pierwsze nie znają na tych wszystkich dzidziusiowych rzeczach, a po drugie nie specjalnie się interesują. Mój to był taki ogarnięty, że przyjechał po nas do szpitala bez niczego, a na pytanie o ciuszki dla Mikołaja powiedział, że przecież mam w torbie ten rożek (do owijania dzieci). A to zima była i chyba ponad -10 było na dworze :-D młodego do 3 mż miał strach dotykać i oczywiście ni diabła by wykąpać czy przewinąć...dopiero jak młody się zrobił już taki siedzący to się przemógł ;-)

reklama
Do góry