reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini u mnie tak nie twierdzą na szczęście bo bym się załamała :p tylko mówią ze kochana że tak się pocxuwa do wszystkiego

Jezyk śladu po chorobie nie ma!! Już jak zasnęła kolo 22.30 to tak spala do dziś do 8 rano i w super nastroju. Oczywiście z depresją lekką bo nie zjadła wczoraj kolacji i nie mogła się z tym pogodzić :p

Megami oby się rozkręcilo u koleżanki! Kciuki za nią

Ja mam dziś jakiś ciężki dzień w nogach id obrzęków aż czuje mrowienie i pieczenie co strasznie mnie wkurza :/

reklama
Haaaa doczekałam się, że mój mąż jest w ciąży!
Od rana bolą go plecy i co chwila krzyczy "aaaaaaaa", bo łapie go skurcz.
Co prawda skurcz jest w lydce czy tam w udzie, ale jest :D

Już mu powiedziałam, że wcale mu nie współczuję :D

Agulqa z tymi dłoniami to już nie pamiętam kto mi mówił czy babka ze szkoły rodzenia czy lekarz ale że znali babkę która była tak nie wiem opuchnięta? Że szklanki nawet złapać nie mogła :szok:

Mgła była w nocy potężna... Już w sumie jak do domu wracałam po 20 to się konkretna zaczęła robić.... Nosa jeszcze nigdzie nie wychyliłam więc nie wiem czy ciepło ;-)

Megami kciuki za koleżankę , pisz na bieżąco jakby coś się działo :-)

Alecta, mój to już przed ciążą miał objawy ciążowe , jeśli chodzi o skurcze i bóle w kregosłupie :-D ale on ma bóle przeciążeniowe a skurcze po treningach.

Alecta i dobrze mu tak!! Niech prześle trochę mojemu tych dolegliwości :D

Dziś rano Stachu poleciał głową w dół!!!! Jeszcze jest szansa ze szyjka mi się skróci!!!! Matko jest dla mnie nadzieja!!! Tylko muszę jej trochę pomóc w tym bo tak siedząc yo nic się nie ruszy gadzina!!! Tak więc pełna nadziei i zapału piore i sprzątam :) piore ciuchy dla Stacha dziś :) może uda mi się normalnie urodzić :eek::eek::eek::thumbup::D:cool:

Ostatnia edycja:
Doggi ja wczoraj swojemu powiedziałam, że po świętach zaczynam na piłce skakać :p
Albo na wszelki wypadek na początku grudnia już zacznę, bo jak Lilka będzie za Tymkiem uparta to nie wiem czy się wyrobie :p

A Ł powiedział, że chętnie odda te dolegliwości, ale mu powiedziałam, że ma nie oddawać w całości tylko się podzielić :p

Alecta no jak Stachu zostanie tak jak teraz to tez na początku grudnia odkurzam piłkę albo i wcześniej z Olą pół ciąży spędziłam na piłce bo mi lepiej było na plecy jak przy kompie siedziałam i za wiele nie dało więc już chyba teraz piłkę powinnam wyjąć :p a w grudniu inne jeszcze jakieś wspomagacze wejdą jak herbatka z liści malin bo olejku rycynowego ja juz nie tykam nigdy :p

A mąż wiadomo ze do podziału dolegliwości co on przecież to każdy dziad powinien przejść.

A wczoraj myślałam że mojemu nażłopie do tyłka! Opowiadała mu o kossakowskim hak "rodził" i pokazałam mu ten filmik a ten "on sciemnia, przecież to wcale tak nie boli, widziałem przecież ciebie i tovtak nie robiłaś" Aaaaaa to wcale tak nie boli.... I nic tylko zabić takiego

hello!

Doggi, a skąd wiesz, ze się obrócił?

alecta, ja problemow ze spaniem nie mam, ale często budze się w nocy przewalić się na drugi bok, a najgorzej jak muszę iść siku, bo wtedy to się wiąże z całą wyprawą-łącznie ze zmianą piżamy, bo te cholerne leki ze mnie wyciekają. a ile stresu przy tym, czy to nie wody przypadkiem. już mam dość tych globulek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mommy, ja Ci nie pmogę z praniem, bo ja nigdy nie robię tak jak jest na metce. przed chwilą właśnie wrzuciłam do suszarki koc, na którym była suszarka przekreślona, więc wiesz... ;-). ale z fotelika jak juz to wyprałabym tylko ten zagłówek - ochronka na główkę, bo jest przy twarzy. resztę nie. tak samo wózka nowego nie prałam i teraz też bym nie prała.

Doggi mój też tak o Kossakowskim mówił, a ja mu tylko odpowiedziałam, że dałabym wszystko żeby on kiedyś był w ciąży i rodził, bo chociaż ja nigdy nie rodziłam i nie znam bólu jaki temu towarzyszy to nigdy nie uważałam, że to napewno nic strasznego i w ogóle luzik.

Doggi to Ty może faktycznie już teraz tą piłkę wyjmij.
W końcu mamy już prawie połowę listopada :-D

Sprite bo czułam jak się obracał i teraz kopie w żebra a nie w krocze ;)
Sprite ja też dostałam jakieś globulki i wkładki mi się sprawdzają! Wycieka na wkładkę i luz :)

Alecta juz zniosłam ze strychu muszę napompowac ;)

reklama
Doggi, hmm... fajne to musi być :). ja na razie czuję młodą na środku brzucha po lewej stronie ale prawie przy kręgosłupie - na moich plecach. ja nie wiem, jak ona tam leży... :confused2::confused2: ale na pewno nie jest całkowicie główką w dół.

ja wkładki w dzień też noszę i zmieniam chyba co 2-3 godz., ale w nocy nie chcę ich nosić, bo przy grzybicy powinien być maksymalny przewiew :-D:-D. wprawdzie już się wyleczyłam, ale profilaktycznie wolę ją wietrzyć :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. dziś ostatnia dawka. ale od jutra po założeniu pessara znowu będę musiała coś tam wciskać :eek:

Do góry