reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
No ma co 5 minut, ale to może przepowiadające, też miałam z młodymi i po kilku h przeszły, zobaczymy co napisze :-)

Eh chciałabym żeby to już był u mnie ten moment żebym miała skurcze co 5 minut :p
Niestety jeszcze muszę poczekać przynajmniej do "po świętach"

Ech jak ja sobie przypomnę to moje przygotowanie do porodu, na 3 tyg wcześniej raz w tyg miałam skurcze co 5 minut jechałam do szpitala a tam wielkie nic a skurcze nadal cisnely... Stan psychicznie wykańczający :/ oby u kol yo były skurcze prowadzące do czegoś na co wszystkie czekamy :)

Hej dziewczyny, podczytuje was , podczytuję ;)

Ale miałam przeboje , kombinowałam z kablami i aż korki wysadziło główne w piwnicy. Co prawda prąd mnie nie kopnął ale sie wystraszyłam cholernie i pojechałam na IP no i przez 3 dni na ktg musiałam jeżdżić-dziś ostatni dzień , tak w skrócie.

Co do bóli , przez ostatnie 2 dni normalnie rwe miałam. Ale dziś już mi przeszło i jeszcze na masażu byłam, co 2 tyg sobie chodzę choć nie wiem czy co tydzień nie iść to akurat mam tydzień spokoju z kręgosłupem.

Innych bóli nie pamiętam :-D nic mi nie puchnie, zgagę mogę zliczyć na palcach obu rąk (i nóg , żeby nie było za pięknie :-D ).

Agulqa ja na spacery to chodzę sama albo z psem, małż wysiada przy mnie , ja to jak idę to robię trasę 5-7 km :-D Czasem mam chęć na więcej ale niestety za mało punktów WC jest na drodze ;-) , na ćwiczenia chodzę 2x w tyg choć ten tydzień mnie ominął , za dużo się działo a na basen już doktorek powiedział żeby lepiej nie chodzić co by czegoś nie złapać a szkoda. bo uwielbiam pływać.

Już czytałam , że niektóre macie ciuszki poprane a ja w ciemnej doopie , jeszcze pokoik nie skończony :szok: Za 2 tyg zabiorę się za pranie i prasowanie. A napiszcie mi WSZYSTKO pierzecie w 60 stopniach? Czy w tych 40 wystarczy? Bo na większośći metek jest temp 30-40 chyba i żeby te ubranka się nie pokurczyły i nie zniszczyły? Jaką dużą pościel macie albo miałyście do łóżeczek? Co prawda u nas mały będzie przez pierwsze pół roku spał w kołysce w sypialni i kołderki wiadomo nie będzie tylko śpiworek albo otulacz ale w pokoju u niego jak już jest łóżko to chciałam kupić pościel żeby była. No i jak mam nowy fotelik to te ściągane części też od niego prać czy nie trzeba?

reklama
Mnie moze dlonie nie tyle bola co mam wrazenke ze nie maja takiego uscisku jak kiedys

Ł wczoraj pomaswal mi stopki ale tak krotko ze juz nie pamietam :-)
Juz nie spie :-\ bleee

Nam babka na szkole rodzenia mowila ze jak beda czesge skurczd to do wanny lub pod prysznic, jak dalej beda to mamy jechac do szpitala, jak nie to olac ;-)

Mommy dla mnie w ciazy takie trasy to caly maraton. My krecimy sie niedaleko domu w razie w. Na basen tez nie chodze juz min. Przez to ze zimno i boje sie byc znow chora a na cwiczenia zadne sie nie zapisalam ;-)

Do góry