reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Sprite fajne, hmmm dziwne bo cały brzuch lata jak opętany i równocześnie wszędzie kopniaki po czym czuć tylko w jednym miejscu. Jakby leżała jakoś nie teges lekarz by o tym powiedział ci

reklama
Doggi, nie no, ja się nie martwię, bo widziałam na usg jak leży. tylko w moim odczuciu to takie dziwne, bo dostaje kopy w prawie plecy :rofl2::rofl2:. tzn. ręce mi tam wciska, bo nogi ma bardziej na środku brzucha. jakoś tej prawej strony mojego ciała dzieci moje nie lubią :-D

Bada supcio!!! Udanej randki :-)
Oby z Alutka bylomjuz dobrze

Alecta haha szkoda ze moj Ł nke jest ;-)

Mommy ja mam opuchniete dlonie tak ze pierscionka nie zaloze ale ooza tym daje rade

Doggi a skad Ty wiesz ze sie obrocil? Usg w oczach masz?:p aaa juz wiem. Ja nie wiem jak moj siedzi bo raz kopiemw krocze raz w zebra
Podlacz meza pod sprzet do rodzenia ;-)

Ale sie przestraszylam. Wracalismy z kosciola i tak mnie skurcz zlapal, idacy od kregoslupa ze stanelam zgieta w pol i myslalam ze za chwilw urodze. Masakra. Ledwo do domu doszlam i teraz leze. Juz lepiej

:-D Ten odcinek z kossakowskim jak rodził był rewelacyjny! Mój na szczęście uważa, że to jest ból nieziemski i że on chyba by tego nie zniósł dlatego jest bardzo za cesarką a ja mu tłumaczę , że wszystkiego są plusy i minusy. Przy porodzie naturalnym męczysz się w trakcie ale póżniej lepiej się do siebie dochodzi, szybciej można ćwiczyć itp. a z cesarką jest tak, że w trakcie się nie męczysz ale później już jest problem.

U nas Tygrysiu prawie cały czas jest ułożony głową w dół, na każdym usg nawet jest w takiej pozycji :-D Ostatnio się zastanawialiśmy czy mu tak wygodnie ;-) Chociaż wczoraj to się rozciągał i dupkę u góry wypychał.

Sprite :-D Ja staram się prać tak jak na metce chociaż koce to też suszę.... Pościel wysuszyłam w suszarce i jak ją wyciągnełam to jak psu z gardła wyciągnięta :-D Ciuchy mojemu na siłownie i swoje z zajęć też suszę ale normalnych to już bym się bała że się pokurczą ;-) W sumie to wypiorę faktycznie to co jest przy bużce w foteliku a reszty nie, wózka w ogóle nie tykam, jeszcze zresztą spakowany w kartonie leży niezłożony :D A ciuszki pomyślę w sumie może tylko te co dostałam do mamy co są z lumpka na 60 wypiorę a resztę w 40... :confused:

A dziewczyny jaki rozmiar kołderki kupić?

Wy naprawdę nie czujecie jak się dziecko obraca? Ja czuję wszystko! Może tak mam przez to ze dziecko duże a brzuch mały. Kit wie ale czuje wszystko dokładnie

Doggi, nie czuję, a przy młodym nie pamiętam, czy czułam.

Mommy, to ja właśnie do suszarki nie wkładam ciuchów rowerowych. a myślisz, że nic się z nimi nie stanie? nie musiałabym wtedy rozkładać suszarki w pokoju, bo średnio 2 razy w tyg mam pralkę spodenek, koszulek, rękawiczek itp. rowerowych, hmm...
a normalne ciuchy suszę i póki co nic się nie skurczyło :tak:

Doggi ja tam czuję jak się kokosi:-D dzieciaki mają coraz mniej miejsca, także jest szansa że już zostaną w pozycji nietoperzowej :-D

reklama
Elutka, no oby moja się jeszcze zechciała odwrócić, bo średnio mi pasuje, żeby podczas porodu ktoś mi tam rekę wciskał i na siłę dziecko odwracał :confused2:

Do góry