reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mój generalnie jest bardzo spokojny w brzuszku, tylko się przeciąga stąd wiem ze jak się obraca bo wtedy pobojowisko robi :p i brzuch na wszystkie strony lata aż cycki mi skaczą :p teraz np po porannej aktywności (codziennie między 9-12 fika po swojemu) poszedł spać i będzie spokój tak do 21 (w miedzy czasie tylko lekko się przesuwa zawsze) i znów będzie fikal tak do 23 i znów spokój. Sto razy inaczej niż przy oli bo ona ciągle walila po czym się dało i obracała się 3 razy dziennie

reklama
Sprite byś musiała spróbować ja tam nasze od ćwiczeń wrzucam i wszystko ok ale jakby co nie dam sobie głowy obciąć :-) Ogólnie to miałam już ci kiedyś pisać , że przez Twój nick w jeden wieczór miałam wściekły napad na sprite :-D

Stokrotka to nie tak ze unikam czy coś, po prostu poród SN yo coś co znam, wiem jak się po tym można czuć o wiem hak dobrze go zniosłam. Po prostu SN sprawdzony a wiadomo ze czloeiek woli to co zna ;) wiadomo ze jak będzie musiało być cc to ok wszystko dla ludzi ;)

A ja kawę :) na tablicy kuchennej można się skapnac wchodząc do do mnie :D

Za długo Stachu nie wytrzymał.... Znów siedzi, uparciuch od razu widać ze Koziorożec :p

Załączniki

• 1415535356013.jpg
    1415535356013.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Doggi ja czuje ze fika itp ale nigdy nie wiem gdzie glowa a gdzie dupsko ;-)

Aaaa ja zrobilam pierwsza Robertowa literke. Jakos kiepska. W ogole to ona jest fioletowa a nie granatowa, ale coz ;-)

Załączniki

• 1415542961902.jpg
    1415542961902.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 30
Agulqa_b soczyste kopy to nóżki a takie delikatniejsze to rączki, wypychanie brzucha głową daje uczucie jakby skurcz bh tylko ze słabsze i jak trochę pomacasz nad to się obniża ;) no i jsk R ma często czkawke to tez łatwo rozszyfrować jak siedzi bo np przy oli gdzue od około 23tyg jej główną pozycja było głową w dół to jsk ona miała czkawke to było takie uczucie jakby się trzęsla/ unosiła a Stachu przy czkawce to czułam jak podskakiwal :) u mnie największa aktywność stacha jest koło 21-23 i wtedy mam czas poleżeć i poobserwowac/wsłuchać się bo jestem w łóżku a Ola śpi :)

Ładna literka! Z czego? Filcowa?

A mnie dzisiaj jakiś taki depresyjny nastrój złapał.. może przez tą parszywą pogodę. Mam ochotę zasnąć i obudzić się już w styczniu :-(

reklama
Do góry