reklama
bada m.
Fanka BB :)
McPearl to co podałaś jest logiczne,280 dni trwa ciąża od om a miesiąc księżycowy 28 więc wychodzi 10,ale powiedź komuś kto się pyta który to miesiąc? 10 lekarz liczy tygodnie ja również,ale też wkładam to w jakieś ramy -mniej więcej
Doggi zdrówka dla Olci
mnie dziś dźga,kłuje w środku ,jakby szyjka,ale nie wiem,poszłam na spacer z dziećmi to myślałam,ze nie wrócę do tego brzuch się stawia mimo magnezu,teraz siedzę i to samo :-(a najgorsze,że mnie gin od lipca nie badał,aż za tydzień się sama upomnę
Doggi zdrówka dla Olci
mnie dziś dźga,kłuje w środku ,jakby szyjka,ale nie wiem,poszłam na spacer z dziećmi to myślałam,ze nie wrócę do tego brzuch się stawia mimo magnezu,teraz siedzę i to samo :-(a najgorsze,że mnie gin od lipca nie badał,aż za tydzień się sama upomnę
Ostatnia edycja:
goferek
Dziewczyny mam pytanko: czy Was też bolą dłonie w stawach i nogi w kolanach? Rano wstaję jak kaleka tak mnie kolana bolą, jak rozchodzę to już w miarę ok, a dłonie w stawach to cały dzień, mam ogólnie napuchnięte, obrączki i pierścionka nie noszę już z dobry miesiąc. To, że mam dłonie i kostki napuchnięte to rozumiem, ale palce to mnie tak bolą, że nie domykam dłoni.
Mąż mi dziś przywiózł na tydzień teściową, moja "radość" nie ma końca
Mąż mi dziś przywiózł na tydzień teściową, moja "radość" nie ma końca
Bada dzięki
Goferek ja mam w kolanach o kostkach największy ból, ostatnio też w łokciach, nie wiem id czego to ale czasem to nawet rozchodzic nie idzie. A opuchniecia yo możesz mieć wszędzie, woda zatrzymuje się w organizmie i mi np nic chwilowo nie Pomaga nawet usta mam spuchniete :/
Ja znalazłam takie liczenie i Sue w sumie zgadza
Goferek ja mam w kolanach o kostkach największy ból, ostatnio też w łokciach, nie wiem id czego to ale czasem to nawet rozchodzic nie idzie. A opuchniecia yo możesz mieć wszędzie, woda zatrzymuje się w organizmie i mi np nic chwilowo nie Pomaga nawet usta mam spuchniete :/
Ja znalazłam takie liczenie i Sue w sumie zgadza
Załączniki
bada m.
goferek ja sobie tłumacze,że to maluch nam zabiera z organizmu witaminy i różne takie i dlatego takie dolegliwości ,mnie jakis czas temu bolały zęby,nie jeden,tylko cała szczęka ,dziąsła,ale zaczęłam od nowa brać systematycznie witaminy i jest lepiej
mi wieczorem tez puchną nogi,takie balerony sie robią i skarpetki się odciskaja,a rano tego nie ma
Dobranoc
mi wieczorem tez puchną nogi,takie balerony sie robią i skarpetki się odciskaja,a rano tego nie ma
Dobranoc
Ostatnia edycja:
reklama