reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
No niby 8 miesiąc jest od 28 - 32 tc, a 9 miesiąc od 32-36 o to się w sumie zgadza, bo 40 tygodni ciąży daje 10 miesięcy :p
No i nowa apka na kom mi tak powiedziała :p

Ale wiesz ja np 14 listopada kończę 7 miesiąc wiec z tego wynika ze 15tego dopiero zaczyna się 8 miesiąc, i mi pisze ze od 31,5 tyg zaczyna się 8 te obliczenia yo jakaś masacra

Ja zawsze co 4 tygodnie liczyłam, bo mi tak łatwiej :p
O źle napisałam niby od 29 tyg jest 8 miesiąc

Załączniki

• 1415478070549.jpg
    1415478070549.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Stokrotka jak już pisałam według apki wychodzi 8 miesiąc :p

edit.

Znalazłam odpowiedź w necie.
Teraz jesteśmy w trakcie 8 miesiąca, a od 32 tygodnia jest to skończony 8 miesiąc.
A od 36 - 40 jest skończony 9 miesiąc chociaż trwa już 10.
Czysta matematyka :p
Inaczej nie ma bata żeby z 40 tygodni zrobiło się 9 miesięcy.

Ostatnia edycja:
Do góry