reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, odkąd mieszkamy razem, to mąż ma fioła na punkcie swojej rodzinki, żeby nie czuli się gorsi
Moja mama nie cierpi gotować i piec, a ja uwielbiam... Dla niej kuchnia to do wypicia kawki, a ja bym mogła nie wychodzić, dlatego się spinamy, bo jak się gotuje, to wiadomo, że syf i mama od razu lament, że taki bałagan, bla bla bla...
Moja mama nie cierpi gotować i piec, a ja uwielbiam... Dla niej kuchnia to do wypicia kawki, a ja bym mogła nie wychodzić, dlatego się spinamy, bo jak się gotuje, to wiadomo, że syf i mama od razu lament, że taki bałagan, bla bla bla...
McPearl
Fanka BB :)
Chcę siępokusić o zrobienie takiego torta Moje Wypieki | Tort Rocher
Jak mi nie wyjdzie to będzie siara...
Jak mi nie wyjdzie to będzie siara...
agulqa_b
Fanka BB :)
nulini rozumiałabym mamy gadanie gdybyś ten syf jej zostawiała, ale podejrzewam, że tak nie jest
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, niestety galaretka dłuuuuugo tężeje, a zamrażarka nic nie da :-(
agulqa, nie no, zostawiam syf A tak serio, to moja mama jest obrzydliwą pedantką i jej zdaniem nikt nigdy tak dobrze nie posprząta, jak ona sama, więc po moim kucharzeniu musi wszystko po mnie poprawić
agulqa, nie no, zostawiam syf A tak serio, to moja mama jest obrzydliwą pedantką i jej zdaniem nikt nigdy tak dobrze nie posprząta, jak ona sama, więc po moim kucharzeniu musi wszystko po mnie poprawić