reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Stokrotka nie wiem,wpisz w google obuwie tip top wrocław ,może być,bo widziała ,że na górnym śląsku też są ,ale jak piszesz,że znalazłaś to może nie musisz szukać ;-)

reklama
Dzień dobry! Co ja mam ze sobą robić? :-D auta nie mam... Niny nie ma... Nie ma sensu z łóżka wstawać :-D :-D :-D

Sprite kurcze nie fajnie zrób koniecznie te badania :-/

Alecta ale masz piękny widok! Jakiego torta robisz? Zjadłabym mmm...

Jezyk dobrze ze noc spokojna ;-) tez bym dzień odczekala

Nulini no mówię Ci pełne rozczarowanie :-D :-D

Elutka słodki leniuszek :-)

Mcpearl powodzenia u dentysty...

Doggi no to dobrze ze idziesz na kontrolę nie daj się splawic niech cię dokładnie sprawdza ;-)

Agulqa ale bym się wściekła z telefonem! Ja kiedyś mojego oddałam to 2 miesiące go naprawiali!! Szału dostawałam

Alecta toc to juz nie wies ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Nikoli! Jeszcze troche i nzsze styczniaki beda mialy po 5lat... ja nie chce by ten czas tak lecial :-(

Femme no wkurzylam sie. Na szczescie gwarancja do stycznia wiec jutro zawioze znowu i powiem ze maja w ch.. nie leciec

Ja nie mam pomysłu na obiad...

Elutka, fajnie z tym usg, niestety w podanych dniach już będę po 32 tc, a szkoda ;-)

Alecta sto lat dla córy!

to my z wczorajszego rosołu z Antosiem zrobimy sobie pomidorówkę,a Miki i Piotrek nie lubią to niech jedźą rosół,a na drugie robie gulasz i placki ziemniaczane i miały byc po 16 dopiero jak mąż z roboty wróci,żeby 2 razy nie smażyć,a weszłam na e-dziennik i mam dzis zebranie rodziców u młodszego na 16.30 ,a jutro u starszego,więc wszystko mi się pochrzaniło i mąż będzie jadł letni lub zimny obiad :-pbo ja nie uznaje odgrzewanych placków

Doggi trzymaj się i napisz jak będziesz mogła jak się czujecie.

Mnie dziś znów tak bolało w pochwie że się wystraszyłam, mogłam tylko zgięta w pół chodzić. PO pół h było lepiej i poszłam do lekarza. Zbadał mnie i wszystko gra. Powiedział że mam duży brzuch jak na 9 miesiąc. Mam wytrzymać 10 tygodni i mogę rodzić.:-)

Mam pozwolenie na krótkie spacerki. Po miesiącu dobrze to usłyszeć. Od początku przybyło mi 9 kg chyba duzo:szok: na początku chudłam a teraz nadrabiam. Strach pomyśleć co będzie dalej. Wszystko wchodzi mi w brzuch w sobie nic raczej. za 3 tygodnie usg to się dowiem ile mały ma już ciałka. Pewnie przybrałam najwięcej ze wszystkich styczniówek:baffled:

Bada m. - też nie uznaję odgrzewanych placków nawet ich nie tknę.
My mamy od wczoraj zupę ogórkową a jutro kluski ziemniaczane z boczkiem, dalej będę się tuczyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry