reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta widok cudny...
Doggi ty to faktycznie masz przejścia bidoku..dobrze, że masz taką teściową:-) i coraz mniej mnue dziwi Twoje podejście do bycia w ciąży. Oby już nie było podobnych sytuacji!
Ja dzisiaj młodego na 9 zawioze bo coś się zebrać nie mogę i in też ;-) taki leniuszek

Załączniki

• 1414478536900.jpg
    1414478536900.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Mommy co Ty. Ja w ogole nawet ina nie znam. W sensie ulic czy cos, jak mam coa do zalatwienia sama bo Ł w pracy to z nawigacja po miescie jezdze ;-) tak na prawde gdyby nie ciaza to bysmy tu nie przyszli.

Sprite nieciekawie z takich objawow.
Ja mam jedynie bol w podbrzuszu. Nawet nie tyle klocie czy cos, ale jak sie schylam itp to podbrzusze boli

Alecta a Wy w bloku mieszkacie? Bo obok takie pola. Ladnie :-)

Jezyk najwazniejsze ze minelo. Als tez bym w domu zostawila

Agulqa w bloku.
Mam widok z balkonu na pola, na których rośnie kukurydza, a od kuchni już mam typowe blokowisko :-D
Mówię przecież, że ja na wsi mieszkam :p

Jeżyk, pewnie niech Cypek lepiej w domu zostanie.
Oby dziś już wszystko było dobrze.

Hej, żyję.

Juz tesciowa dzwoniła że o 10 mam iść na oddział na dyżur do gina i mnie obejrzy. Ale już mi ok, prawie się wyspalam, bo oczywiście o 2 pobudka bo mnie zgaga wypalała ale pociumkałam rennie i zasnęłam.

Później was nadrobie teraz jestem jakaś wypompowana, muszę się ogarnąć.

miłego dnia ciężaróweczki :happy2:

Nulini widocznie ta sieć sklepów tylko w moim regionie,a szkoda,bo jest tam duży wybór dla wszystkich członków rodziny i przystępne ceny:tak: a też szukałam z suwakiem ,a nie wiązaniem i był spory wybór
jeżyk zdrówka dla synka
Doggi oby Ci ktoś w końcu pomógł :tak:
Elutka ja się synkowi nie dziwię,że nie chcę mu się iść do przedszkola jak w domu tak przytulnie :happy2:
alecta dziś to masz widoki,bo wczorajszy szron na drzewach mnie przeraził;-)

Ząb mnie niestety dalej napie****. Idę na 11 do dentysty. Co prawda facet mało delikatny ale myślę, że do mojej dentystki, czyli jego żony bym się dzisiaj tak łatwo nie dostała. Oczywiście od razu postraszył kanałowym. Nie wiem co gorsze, to całe łażenie z leczeniem kanałowym czy pusty portfel po nim... :-(

Młodemu chyba pani z rana mocno nie odpowiadała i mi płakał pod drzwiami, że nie chce iść. Żal mi go wtedy ale co zrobić? Zostawię w domu to mi tak będzie ciągle, a to przecież zerówka...

Doggi, trzymaj się dziewczyno.

Na wsi to mieszkam ja :) nie wiem nawet czy jest tu 1000 mieszkańców, ale chyba nie.

Elutka- też bym nie chciała iść jakbym miała takie wygody :)

Doggi- daj znać koniecznie po lekarzu. Chociaż ja też bym zostawiła Ciebie na oddziale.

reklama
Do góry