reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Do białych plomb też zawsze dopłacam. Ostatnio to się nawet pytam mojego czy myśli, że oni się kiedyś zastanowili, że ich pacjent za miesiąc pracy może sobie u nich zrobić co najwyżej kilka zębów, a oni to mają w dzień czy pół...wkurza już mnie to, że grube siano ciągną na NFZ, ale jak chcesz mieć nie za kilka miesięcy albo coś lepiej zrobione to trzeba słono zapłacić. Toż ci sprawiedliwy świat...

Hej babeczki, miłego dnia!

U mnie znów mglisto okropnie.... Ponoć na lotnisku przekichane mają :baffled:

Doggi do końca na szczęście już nie daleko, ale lepiej, żeby Cię podiagnozowali... Choć wiem jak im się spieszy jak już położą kogoś... Zanim cokolwiek zlecą... :szok:

McPearl
a ten dentysta ma kontrakt z nfz? Oby poszło szybko i bezboleśnie (i jak najtaniej ;-) ).

Piję drugą kawę i próbuję się dobudzić....

Megami, no ma...tylko nie wiem czy on jest świadom przepisów co do kobiet ciężarnych i kanałowego. Doczytałam też, że za darmo leczy się tylko zęby do 3 kanałów. Zęby 4 kanałowe już są płatne, a moja szóstka może mieć 3 lub 4 kanały

Doggi samych najlepszych wiesci! Ty faktycznie plinnas dostac cos na uspokojenie bo jak masz tylko troche sily to energia Cie rozpiera:-)

Bada a we Wro tez sa te sklepy? Ja ostatnio upatrzylam fajny w Kauflandzie dobre ceny maja:-) i nawet spoko butki:-)

Piszecie o tych dentystach aż mnie ząb zaczął boleć, może też warto się wybrać na przegląd..ostatnio byłam w 12tc u dentysty po ósemka mi żyć nie dawała! Niektórych trzeba uświadamiać o tym jakie prawa maja ciężarne..wiem że odkamienianie mamy za free dwa razy w roku będąc w ciąży

Dziewczyny z Krakowa zadzwoncie sobie tutaj, może się załapiecie:) https://www.facebook.com/malopolskieusg?fref=ts
usg są robione pod okiem naprawdę dobrych fachowców tyle że badaniu może towarzyszyć grupa studentów

Młody odprawiony do żłobka, chwilkę posiedzę na necie i trzeba się za porządki wziąć bo chyba 3 dni nie odkurzałam i zrobił się mały syf...
Dzisiaj jadę z Krzysiem na bilans dwulatka, przy okazji go przebadam bo ciągle mi kaszle...nie wiem czy to nie jakaś alergia pfu pfu

Agulqa to moja wieś większa, bo mamy jakieś 16tys mieszkańców :-p
Elutka sama bym w domu została więc się młodemu wcale nie dziwię ;)
McPearl mi też było zawsze Tymka szkoda jak płakał, ale zostawiałam go i tak, bo później przyjdzie własnie ten obowiązkowy czas chodzenia do zerówki/szkoły, a on się przyzwyczai, że wystarczy popłakać i w domu będzie mógł zostać.

Wróciłam do domu z zakupów i biorę się zaraz za obiad i za robienie torta, bo moja panna jutro 5 lat kończy!
Ogólnie to nie wiem kiedy to minęło, bo jeszcze niedawno taka malutka była.
Mam tylko nadzieję, że tort będzie zjadliwy heh

reklama
Do góry