reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl wyślę Ci linka z dobrym, prostym tortem, który zrobisz raz dwa musze tylko tego mojego bloga przeszukać ;)

Nulini no tak to zmienia postać rzeczy ;)
Szalona z tymi tortami ja niecierpie robić z masą plastyczną wku.rwia mnie :p

reklama
Jeżyk ja w wlc też zawsze tort u Sowy kupowałam, ale tutaj jak 2 lata temu pytałam w cukierniach o torty to za taki malutki zawołali mi 150 zł więc stwierdziłam, że najwyższy czas się nauczyć :p

Margaryna yo przede wszystkim utwardzony tluszczcz, wiec największe ścierwo! Odkłada się nie tylko w żyłach ale we wszystkich narządach! I juz nie mowie o tym że jednym ze sposobów utwardzania tłuszczu to potraktowanie wodorem, cud miód malina samo zdrowie :D

Fuuuuj!
Idę ogarnąć trochę mieszkanie i siebie...bo zaraz się 15ta zrobi i będzie trzeba po młodego jechać. a na 16:30 na ten bilans jedziemy

Doggi, a mnie myślisz masa nie wkur.wia??? Ja cierpliwości za grosz nie mam! No ale to dla Młodej, więc wiadomo :-D
My masło Osełkowe kupujemy, ale kostka 8zł, a u nas to starcza na jeden dzień :wściekła/y:

alecta, no właśnie torty to dla Ciebie, bo Ty masz zdolne łapki! A przecież tort to zwykły biszkopt i masa, zabawa zaczyna się przy dekorowaniu :-D

Nulini to u nas w domu stawiamy na smak i udziwnienia smakowe mój mąż mówi ze dla niego może wyglądać jak gów.no ale musi go zaskakiwać i co chwilę kombinuje żeby jego i rodzinkę zaskakiwać bo oni kochają moje eksperymenty :p a z masą robiłam ze dwa może trzy torty to mimo że wyglądają pięknie to nie chcieli jeść, bo dla nich biszkopt i krem yo juz za nałożyć :p

reklama
Nulini...moja kuchnia po nakładaniu samego kremu wygląda jak pobojowisko, a co tu mówić jak jeszcze miałabym masy plastyczne robić:-D
Mąż jakby ten bałagan zobaczył to by mi na zawał zszedł :-D

Do góry