reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Femme- rozumiem Twój stres związany z rozstaniem. Ale widać, że corcia dzielna. Brawa dla niej.

Cyprian wygonil tatę do salonu bo on znowu będzie spał z mamusia. Mój Skarbek :)
Kacpruś na razie ok. Mam nadzieję, że nie zalapie od małego nic.

Doggi- hop hop!

reklama
MOMMY - no rozumiem rozumiem :-D ja właśnie miałam same eleganckie itp a nic wygodnego :-D

Kurde napisałam smsa do DOGGI i brak odpowiedzi ... mam nadzieje że znowu nie padła :no::no:

Femme ja chxialam kupic te z biedry. Mam jedne na allegro kiedys kupilam, takie wysokie mega. Na mrozy sie nadaja, ale na snieg juz lipa. Twoje tez tak przemakaja?

Mommy no ja z kalisza jestem. Pozniej mieszkalismy z Ł w poznaniu i tu wprowadzilismy sie bo zaszlam w ciaze.
A sklepy ze wszysykim byle niedrogie i godne polecenia ;-) np lumpka zadnwgo fajnego jeszcze nie odkrylam. Ceny jak w sklepach :-\

Femme nie strasz, moze sie polepszylo

Odpisała uff
" Była tesciowa, dala jakieś zastrzyki w tyłek. Ciśnienie juz spadło ale i tak dużo jak na mnie bo 113/75. Jestem w domu i zasypiam bo te zastrzyki pewnie znów z czymś na uspokojenie, i od razu oczy ciężkie. Jutro ma mnie tesciowa wkręcić do mojego gina bo ma dyżur w szpitalu i ma mnie obejrzeć. Puki co już jest ok."

AGULQA - a jeszcze po mokrym nie chodziłam ale mam na śnieg inne ;-)

Ostatnia edycja:
Femme uffff...... Jak ciśnienie spada to już jest ok. Mi w N w warszawie nadciśnienie zdiagnozowali i nie chcieli wypuścic :eek: Dali mi captopril pod język i musiałam siedziec tam z dupą póki mi nie spadło, już się bałam , że nocować tam będziemy no i od tamtej pory na tabletkach na nadciśnienie jestem.... Kurcze lepiej żeby doggi poszła na kontrolę....

Agulqa w lumpkach moja przyjaciółka oblatana, ja co idę to nie umiem się odnaleźć choć wiem , że nieraz można niezłe perełki wyszukać. Na mieście jest dobry na rogu szerokiej i poznańskiej, niedaleko postoju taksówek. Ale ten na rogu! Bo tam są 2 koło siebie i chyba w poniedziałek zawsze mają dostawę , musiałabym się jeszcze jej dopytać :-) Kiedyś był "sklep" z ciuchami, gdzie można było swoje stare ubrania zanieść i coś nowego sobie wyszukać i wymienić się z innymi dziewczynami ale padło to szybko.... Ja myślałam , że już dłuższy czas tutaj mieszkasz :-)

Doggi, jutro nie masz się może wkręcić, tylko na pewno udac do lekarza!!! bo inaczej sama po Ciebie przyjadę i Cię tam zawiozę! daleko do Ciebie nie mam, więc uważaj! :no::-( trzymaj się!

femme, dzielna Córka! jednak kobiety mają siłe od małego! :tak:

Mommy, fajne buty :tak: mam podobne zeszłoroczne. bardzo je lubię ;-)

ja tam nie narzekam na dolegliwości jakies specjalne, ale dziś coś mi sie stało. mam nadzieję, że jutro minie, bo jak nie to przy okazji glukozy w środę będę musiała zrobić dodatkowe badania. ostatnio takie objawy miałam jak sie okazało, że mam co prawda POPORODOWĄ (co teraz jest raczej wykluczone) nadczynność tarczycy. od południa nie mam tak jakby siły w prawej dłoni. jak ścinę pięść, to nie umiem jej otworzyć, bo ręka tak jakby mi drętwieje i tracę w niej czucie :-(. a jak jechałam autem, to wychodząc ledwo na prawej nodze stanęłam, bo taka słaba była. myślałam, że to z zimna, ale w domu mam ciepło i to nie mija (ręka, bo noga ok).

Doggi do gina marsz!
I jak trzeba będzie położyć się na oddział na kilka dni to masz nie kozaczyć tylko się grzecznie położyć!

Jeżyk, dziadek ma już 80 lat, do tego dużo waży i ogólnie ma nadciśnienie.
Mam nadzieję, że to wszystko jest u niego odwracalne...

No to tak na szybko, bo zbieram się szykować dzieciaki do przedszkola.
Na szczęście dzisiaj za oknem mam tak :-)

Załączniki

• 1414475089996.jpg
    1414475089996.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 31
reklama
McPearl, ja KOCHAM maskotki, ale nienawidzę tego, jak zbierają kurz :wściekła/y: I najchętniej wywaliłabym wszystkie, ale żal mi :wściekła/y:

femme, łeeee, żadnej kochanki? Żadnej libacji? Liiiiipa :-p

Doggi, ja to bym Cię do szpitala położyła, żebyś kilka dni TYLKO leżała, a nie ganiała, jak Ci lepiej!

Mommy,
ale one mają suwak? Bo ja nie cierpię wiązania butów, strasznie mnie wpienia to, ile to czasu zajmuje :baffled:

bada, oj, nie kojarzę takiego sklepu :-(

Do góry