reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

DOGGI - ja *******e z Tobą kobieto to na zawał można zejść ... weź może po teściową dzwoń albo po karetkę ? z ciśnieniem to już nie ma żartów ... na moje oko to Ciebie powinni na oddział na obserwację położyć na kilka dni !

reklama
Aza ja widzialam tego mlodego od inwokacji. Lałam :p

Doggi niezly spust ma Twoja cora :-D

Femme no przegiecie w tym szpitaalu. Dobrze ze mloda na tyle dzielna ze nie widziala problemu by sama zostac :-)

Nulini kurcze super z ta fucha :-) fajnie ze Ci sie udalo i grosz wpadnie :-)

Megami ja juz wspominalam ze moj Ł chce docelowo w gdansku lub krakowie mieszkac ;-) tu w kujawskopomorskim tez nic nie ma ;-)

A ja uwiwlbiam najtansze kupne pizze mrozone z marketu ;-) no ale z ł na diecie jestesmy :p dzis wjechal ciemny chlebek, jogurcik, na jutro zupka pomidorowa, kupilismy pomidorki i ogorki wiec zrobie salatke ;-) od czegos trzeba zaczac ;-)

Doggi ale chyba nie mialas sercaby ich wyrzucic co?;-)

Alecta kiepsko z dziadkiem. Oby sie polepszylo.
Jak to mozliwe. 35,3?!

Nulini prosze jakie tu propozycje odchodza ;-) nic dziwnego ze laski z forum rezygnuja, o mezow sie boja ;-)

Doggi to moj za to po swojej bylej latal z kwiatka na kwiatek. Co dwa dni inna. Az tu nagle wszedl na sympatia.pl spojrzal na mnie i masz ci los :p

Mommy jaja jakies z tymi lekarzami:-\

Femme Ty malpo :p podstepu szukalas?:p
Moj prawie narzeczony najlepszy ;-)

Doggi femme ma racje zadzwon po kogos, w ogole dla mnie to mistrzostwo ze mdlejesz i sama sie budzisz... poza tym takie akcje bedac sama w domu, nie dla mnei :-\

Doggi ja na Twoim miejscu chyba na pogotowie tzn, izbę przyjęć pojechała!

Femme brak słów na tego lekarza... Mój pewnie od razu da skierowanie na łyżeczkowanie i biopsje żeby zrobili.

McPearl ja miałam w ciąży kanałówkę :eek: zanim poszłam do dentysty to 3 dni się męczyłam bo wolne akurat było a szkoda mi było zęba i zdrowia żeby jechać na pomoc dentystyczną bo tam to tylko rwać chcą.... A mój miał zdjęcie szczeny i wiedział już co i jak. Zaraz po wolnym poszłam i bez kolejki mnie przyjmował bo nieciekawie było.

Nulini ja coś takiego kupiłam: sznurowane botki :) ładnie wyglądają tak do połowy zawiązane i jak są do końca sznurówki włożone:
http://wojas.pl/public_html/live_shop/wojas/site/files/product/main_img_15570.png

Nazarłam się łazanek i brzuch mnie boli, nie dobre zrobiłam :no:

Nulini w Tip Top ,nie wiem czy u ciebie jest ta sieć sklepów,coś jak ccc

Doggi to nie jest normalne,nawet jak na to,że przechodzisz ciąże gorzej niż przeciętna kobieta

Femme dzielna ta twoja Nina

agulqa kciuki za dietę i wytrwałość

Doggi zadzwoń do kogoś w pobliżu niech chociaż przyjedzie do Ciebie i z Tobą posiedzi jeśli nie chcesz jechać do szpitala. Jesteś sama w domu, czy jest szwagier?

Femme ale masz dzielną córcię. Zuch dziewczynka

No dzielna ta moja mała dzielna gorzej ze mną ... tak jak mnie nie wzruszają rozstania jak ją daje do babci itp tak to przeżywam strasznie :sorry: o niczym innym nie mogę myśleć tylko o tym co ona tam robi malutka moja ...

AGULQA - a jak :-D kontrola musiała być :-D

Co do butów ja sobie mukluki kupiłam i jestem mega zadowolona do wszystkiego mi pasują łatwo się ubiera i zajebiście wygodne nic więcej mi do szczęścia nie trzeba :-D :-p

reklama
Agulqa w wojasie je kupiłam , a konkretnie o jakie sklepy pytasz? Z czym? A to tak niedawno się dopiero sprowadziłaś tutaj? :-)

Femme ja mam od bodjaże 3-4 lat przez jednych kochane przez innych znienawidzone emu ;-) bym w nich już chodziła bo i tak mam model całoroczny ale kurde no, brakowało mi czegoś bardziej hmm... eleganckiego i zgrabnego? :-D

Do góry