reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Bada też właśnie na takie polowałam Dobrze w sumie , że do sklepu się przejechałam bo te co na stronie sklepu oglądałam na żywo tragicznie wyglądały ;-)
MommyTigger
Doggi a od początku tak masz czy teraz się zaczęło? Mnie zaczęło boleć w pachwinach ale to chyba po ćwiczeniach
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini a wiesz już jakie masz wyniki? Bo u nas są po 14 tego samego dnia.
Są już na stronie, ale przychodnia, w której przyjmuje mój gin, blokuje wyświetlanie wyników badań
Ech, ja potrzebuję półbutów sznurowanych i botków na płaskim obcasie :-(
bada, właśnie takich butów pragnę, gdzie kupiłaś???
Doggi, spoooooko, z romantykami mam doświadczenie, dam radę
McPearl
Ząb mnie zaczyna boleć :-( jestem zapisana na wizytę za 3 tyg. ale chyba będę musiała dzwonić czy da coś radę wcześniej. Dziura mi się zrobiła w plombie i na początku było ok, ale od dziś boli.
Byłam dziś z mamą na tomografie komputerowym, posiedziałam u ciotki i dostałam trochę rzeczy od kuzyna. Łóżeczko turystyczne, podgrzewacz do butelek Lovi, trochę tetry, pieluch na basen, osłonki na łóżeczko i pluszaki. Niestety z tym ostatnim nie wiem co robić. Już Mikołaj ma swoich trochę, nie ma co z miśkami zrobić...
Byłam dziś z mamą na tomografie komputerowym, posiedziałam u ciotki i dostałam trochę rzeczy od kuzyna. Łóżeczko turystyczne, podgrzewacz do butelek Lovi, trochę tetry, pieluch na basen, osłonki na łóżeczko i pluszaki. Niestety z tym ostatnim nie wiem co robić. Już Mikołaj ma swoich trochę, nie ma co z miśkami zrobić...
femme fatal
Mama Ninki :)
No :-) w końcu w domu jestem ... nogi mi w dupę wchodzą
Mojemu nie mówiłam że wracam to miał nalot z kolegą przed treningiem siedział i kawę pił grzecznie kurde żadnej kochanki
szkoda że nie wypaliło chciałam się trochę za nim stęsknić no ale trudno ... do koleżanki może jakiejś ucieknę
Przed chwilą do Niny dzwoniłam i mówi że super się bawi z jakąś Kingą że wcześniej tęskniła i trochę płakała ale już jest ok teraz najgorzej będzie pewnie przy zasypianiu no ale jakoś musi dać radę :-) najważniejsze że dorwała sobie jakieś koleżanki ;-)
AGULQA - hahahahaha dobry ten Twój prawie narzeczony
ALECTA - toć u Ciebie już zimą ciągnie zdrówka dla dziadka !
Widzę więcej tu uzdolnionych ! ze mnie to anty talent do wszystkiego
JEŻYK - o kurde biedny Cypek :-( lepiej już ? doczytałam że lepiej to dobrze
A co do zmiany czasu to u nas nie odczuwalna w ogóle
NIEOBECNA - współczuje buntu !
NULINI - dobrze że glukoza za Tobą no i że wbiłaś się w kolejkę ale Ci dobrze z tymi fuchami !
AZA - ufff że teściowej już nie ma co do prania nie pomogę nie moja bajka
GOSIANIE - zdrówka !
DOGGI - zdolna Ola :-) niestety będzie coraz większa o matko ale ma pojemność ta Twoja pana a nie wygląda a jak ty się czujesz ? chorobę kopnęłaś porządnie w 4 litery ?
MOMMY - NO CO ONI ZGŁUPIELI ?! jakieś zmiany i to chcieli zostawić ? toć im szybciej się reaguje tym lepiej dobrze że wzięłaś mamę do innego gina ...
MCPEARL - oho z zębami to nie ma zabawy ból straszny 3mam kciuki żeby się nie rozkręciło...
Nooo nadrobiłam brawa dla mnie
Mojemu nie mówiłam że wracam to miał nalot z kolegą przed treningiem siedział i kawę pił grzecznie kurde żadnej kochanki
szkoda że nie wypaliło chciałam się trochę za nim stęsknić no ale trudno ... do koleżanki może jakiejś ucieknę
Przed chwilą do Niny dzwoniłam i mówi że super się bawi z jakąś Kingą że wcześniej tęskniła i trochę płakała ale już jest ok teraz najgorzej będzie pewnie przy zasypianiu no ale jakoś musi dać radę :-) najważniejsze że dorwała sobie jakieś koleżanki ;-)
AGULQA - hahahahaha dobry ten Twój prawie narzeczony
ALECTA - toć u Ciebie już zimą ciągnie zdrówka dla dziadka !
Widzę więcej tu uzdolnionych ! ze mnie to anty talent do wszystkiego
JEŻYK - o kurde biedny Cypek :-( lepiej już ? doczytałam że lepiej to dobrze
A co do zmiany czasu to u nas nie odczuwalna w ogóle
NIEOBECNA - współczuje buntu !
NULINI - dobrze że glukoza za Tobą no i że wbiłaś się w kolejkę ale Ci dobrze z tymi fuchami !
AZA - ufff że teściowej już nie ma co do prania nie pomogę nie moja bajka
GOSIANIE - zdrówka !
DOGGI - zdolna Ola :-) niestety będzie coraz większa o matko ale ma pojemność ta Twoja pana a nie wygląda a jak ty się czujesz ? chorobę kopnęłaś porządnie w 4 litery ?
MOMMY - NO CO ONI ZGŁUPIELI ?! jakieś zmiany i to chcieli zostawić ? toć im szybciej się reaguje tym lepiej dobrze że wzięłaś mamę do innego gina ...
MCPEARL - oho z zębami to nie ma zabawy ból straszny 3mam kciuki żeby się nie rozkręciło...
Nooo nadrobiłam brawa dla mnie
reklama
Coś dziwnego mi się dzieje, do tej pory nie doswiadczylam (co aż dziwne jest) oczywiście skurcze są, dostałam biegunki, gdzie jak siedzę na kibelku to krocze jakby miało wybuchnąć, Stachu dziwnie fika uczucie jak się nogami zapieral przed wpadnieciem (ale nie kopie nisko w kroczu tylko trochę wyżej) oczywiście zemdlalam (co dawnymi się nie zdazylo) i teraz uwaga ciśnienie 150/95 co u mnie prawie jeszcze raz tyle co normalnie mam! Męża oczywiście nie ma i szybko nie będzie bo dostał wychodne z kolegą. Ech.... Niech to się już skończy