reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

agulqa, ooo, jak miło ze strony Ł, że się troszczy o Twoją wagę :-p Kochaaaany :-D WOW, "prawie narzeczona" to już nie przelewki, brzmi dumnie :-D

Doggi, Młoda żłopie mleko z lodówki prosto z butelki :-D Zawsze się kitra w spiżarce i tylko krzyczy "nic nie broję", a później białe wąsy na pół dzioba :-D BUAHAHAHAHAHAHAHA :-D U mnie najpierw ciąża, później termin ślubu, później zaklepana sala i dopiero oświadczyny, a jeszcze sama sobie pierścionek wybrałam :-D:-D:-D

alecta, Tosia też w kozakach i zimowej kurtce, a teraz się upalnie zrobiło :confused2: CZYŚ TY OSZALAŁA Z TYM SZRONEM???
Moja mama szydełkuje. Chciała rozkręcić biznes i sprzedawać, ale jak zobaczyła, ile w marketach kosztują pseudo-robótki, to kto normalny kupi serwetę za 400-600zł :wściekła/y: Dała sobie siana, bo owszem, włóczka niedroga, ale godziny spędzone na dłubaniu to nikt nie doceni :crazy:

karpanna,
ja w ogóle nie chodziłam na KTG.

jeżyk, o mamo! Biedny Cypek :-( O Nurofenie nie wiedziałam! :szok:

U nas święta zawsze tak samo - wigilia u mojej babci o 14, u teściów o 16 i najważniejsza dla mnie - u moich dziadków - o 18.

Matko, pojechałam na tą glukozę o 7.30, a w laboratorium CIEMNO, ale w dupie, poszłam pod samo okienko, oczywiście jakieś bydle się pluło, więc ze słitaśnym uśmieszkiem powiedziałam, że kobiety w ciąży poza kolejką.
Pierwszą godzinę czekałam w poczekalni i myślałam, że się przekręcę - duszno, niewygodnie - więc na drugą godzinę zwiałam do samochodu.
Ale dobrze zniosłam, obrzydliwe do wypicia, na szczęście było minęło ;-)
Później do domu po męża, do Rossmanna na zakupy i do babci na kawkę.
A teraz LABA :-D

reklama
Nulini u mnie też wszystko było na wariackich papierach...i jak mi ktoś powie, że nie da się zorganizować ślubu w 3-4msc to palne!

Ja nie wiem co się dzieje na tym świecie. ..dopiero co mówili w wiadomościach o pijanej babce, która urodziła w 27tc a teraz zniwu jakaś pod wpływem narkotyków to samo...chyba przestanę czytać wiadomości

Ja się witam, w sumie 2 godziny Was nadrabiałam, maskara :))) W sobotę odwiozłam teściową, potem byłam u rodziców a wieczorem szykowanie sałatki i jak zawsze goście. W niedzielę zaś od rana Konrad z gorączka i tak jest do dnia dzisiejszego więc zaglądam do Was na raty. Nie wyrabiam się ostatnio z niczym do tego chęci brak :))) Wczoraj złożyliśmy łóżeczko i tu dziewczyny pytanie: Jak można wyprać poszewkę z materaca z wszytą gryką? Musze odświeżyć i na necie są jedni co piszą, że się nie da a drudzy, że normalnie w pralce. Zgłupiałam...

Stokrotka jakie cudne bransoletki, Ty je robiłaś czy tylko przykładowe pokazałaś?

Agulqa gratuluję awansu :)))

Doggi dobrze, że skurcze przeszły. Bidulka z Ciebie a ze Stacha niezdecydowaniec :)))))

Megami zdrówka bo Was tez widzę rozkłada...

Femme miłego i szybkiego pobytu w szpitalu.

Emilchen współczuję bólu pleców. Mnie dziś nerka napierdziela więc łącze się z Tobą w bólu :)))

Jeżyk gratki dla Cypka i zdrówka bo też masz szpital. Mam nadzieję, że szybko przejdzie.

Bada
zapomniałam napisać, że super meble. Czekamy na foto gdy już przyjdą.

Elutka my tez wszystko załatwiliśmy w 3 miesiące :))))

To tyle co pamiętam z tych 2 godzin nadrabiania :))))

Aza777- my w sobotę kupiliśmy łóżeczko z materacem gryka- pianka- gryka właśnie w wszytą gryką w materiał i2 razy pytałam babkę jak się to pierze i mówiła że pierze się w pralce na 30 stopniach ale bez wirowania, rozłożyć na poziomo.

Ja nie piorę nowego.

Karpanna dzięki za info,ciekawe czy jak się nie odwiruje to czy ta gryka nie spuchnie? Maskara z tym, wcześniej nie prałam bo nie było potrzeby ale teraz jak 2 lata leżał w piwnicy to chciałabym odświeżyć. Co do ktg to właśnie wczoraj o to samo pytałam się męża. Ja chyba miałam robione raz w tygodniu od ok. 38 tc.

Nieobecna a może jakieś choróbsko rozkłada Twojego? Mój jest nieznośny gdy kluje się choróbsko.

Ostatnia edycja:
Hej hej milion lat mnie nie bylo... u nas znowu choroba za choroba sie ciagnie. Właśnie wracam z kontrol u lekarza no i te4az 2 tyg musze przytrzymac mlodego w domu zeby znowu sie nie pochorowal i idziemy sie pobadac bo cos czesto te infekcje ma. No i przez to ze panicz w domu to ja na nic czasu nie mam. Bo przy komp z nim sie nie da siedziec wogole. Kurcze a myslalam ze sobie odpoczne w tej ciazy ...

A po dzieci jadę tak :-)

Załączniki

• 1414418556154.jpg
    1414418556154.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 26
Ja cie, dziecko mi dorasta! Ola właśnie powiedziała mi całą bajkę "murzynek bambo" od początku do końca! Szalona ;)

AZA syn mój njezdecydowany po starym, ten też zanim położy się spać to kombinuje jak końcu pod górkę a kończy się na tym ze śpi tak jak zawsze :p

Alecta wow faktycznie koniec świata :p ale u was musi być zimno w zimie!!

Gosiane a sprawdzaliscie pod kątem alergii?

reklama
Doggi właśnie najpierw chce porobic krew i ponownie wymaz z gardła czy to moze dalej nie ten paciorkowiec co z nim walczylismy. A z krwi chyba na alergie tak ogólnie mozna zrobic Ig ktores tam, musze dopytac babek w lab

Do góry