reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

No normalnie uduszę albo oddam moje dziecko do adopcji! Czarnooki, niewysoki (90cm) blondyn, wchodzący w bunt dwulatka, drący się non stop o wszystko. Któraś reflektuje? :/

reklama
Agulqa ja muszę mieć taki dzień, bo inaczej bym zwariowała ;)

Suseł łącze się w bólu.
Właśnie wypiłam kubek mleka z miodem i leżę w łóżku, bo jak się rozloze to będę z miesiąc zdychać :/

Nieobecna, dzięki ale nie skorzystam.
Mam swoją dwójkę, którą nie raz mam ochotę do szkoły z internatem wysłać :p

Mgła się powiększyła haha...

Ja mogę rodzić w Święto... 6.01, innych nie biorę pod uwagę i młody słuchaj no mamusi bo się pogniewamy! :-D Boże Narodzenie mam zamiar spędzić na jedzeniu!

Jeżyk zdrówka dla synka! Suseł, a jaki kaszel, suchy, mokry?

Nieobecna współczuję buntu! Ja jednak za kawalera podziękuję, wystarczą mi moje zbuntowane panny :-)

Alecta ja pije herbatę z rym moim syropem imbirowym gardło coraz bardziej mnie boli, z nosa zaczyna kapac i mimo że jest ciepło to ja telepie się z zimna :( boje się strasznie ze się rozłoże na łopatki :( bo u mnie to zawsze trwa ze 3 tyg min! W zeszłym roku jak zachorowałam w listopadzie tak do lutego byłam cała zawalona i żadne antybiotyki i inhalacje nie pomagały :/

Nieobecna jak Ola to przechodziła to szła do swojego pokoju i ram sobie mogła krzyczeć do woli a ja udawałam ze nie słyszę. W końcu przestawała i przychodziła przeprosić i był luz. Raz zrobiła aferę bo jej kazałam majtki podciągnąć....

Jezyk zdrowka! Dobrze wiedziec o syropach!

Nieobecna haha moja jeszcze w bunt nie weszla ale doskonale pamietam jak siorka zrobila sie buntowniczką w wieku 3lat wiec wszystko przede mna;)

Doggi kwestia przyzwyczajenia:) To ja krowy nie tkne. Kawe z krowim wylalam do zlewu u kolezanki bo tak mi zajechala krowymi dojcami:) Cora tez nie tknie sera krowiego bo mowi ze smierdzi. Ale my od początku na kozie to wiesz...Tak jak ty mialbys nagle przestawic sie:)

My po spacerku idziemy lulu. 14C i slonecznie:)

Mój zrobił aferę o.. złożony wózek. Byliśmy u kumpeli na kawie i złożyłam parasolkę a powinna być rozłożona. Do tego afera, że nie chcę wziąć rowerka na spacer, nie chcę mu założyć kaloszy tylko normalne buty, że skarpetki nie takie, że nie pozwalam grzebać w koszu na śmieci, że nie może mnie kopać w brzuch ani siedzieć na blacie w kuchni, że nie może się bawić tarką, że nie chce wracać do domu, że przy jedzeniu zupy się ubrudził i od razu mam go przebrać... Nie wiem czy to połowa dzisiejszych afer. :/ Do tego wstał o 4 rano i walczył aż do 5.30. Potem zasnął i wstał ostatecznie o 6.20 a matka pada.

reklama
Alecta ja zawsze mam dola jak Ł nie ma bo za duzo czasu na myslenie o glupotach. Dzis mial wrocic szybciej a o 15 do klienta jedzie i znow caly dzien sama siedze

Mnie na szczescie przeziebienie juz opuscilo ;-)

Do góry