reklama
Gosiane ja znam na alergie tylko te co skórę nakluwaja z roztworem na badane rzeczy. Ale jak był paciorkowiec to ciężko się go pozbyć. Moja siostra co prawda dopiero rok temu ale złapała paciorkowca i żadne antybiotyki nie działały bo miała migdały ropne do tego i jakaś kumulacja się zrobiła ze nic nie pomagało, a chora była przynajmniej raz w miesiącu :/ migdały usunięte a ona od pół roku puki co zdrowa a dla niej to wielki wyczyn
Daj znać jak badania i powodzenia!
AZA dzięki aż się zdziwiłam, bo ona nie ma chęci na gadanie wierszyków piosenki ok ale wierszyki itp "mamusiu, nie chce mi się teraz mówić" i nara
Daj znać jak badania i powodzenia!
AZA dzięki aż się zdziwiłam, bo ona nie ma chęci na gadanie wierszyków piosenki ok ale wierszyki itp "mamusiu, nie chce mi się teraz mówić" i nara
Aza777- wyciągnęłam materac i metkę z niego. Prać ręcznie, nie wirować, suszyć w pozycji poziomej, nie czyścić chemicznie. Czyli pralka odpada. Nie cierpię ręcznie prać. Może któraś już prała taki materac z gryką wszytą w materiał i się wypowie.
Aza na tej drodze to to auto mi się rozsypie niedługo
No, ale mgła się cały dzień utrzymuje, a teraz jakby gęstnieje :-/
Doggi zdolniacha z Oli
Jeżyk jak tam Cypek?
Gosiane zdrówka dla młodego.
Doggi no zimy u nas aż tak zimne nie są, chociaż 2 lata temu tak śniegiem sypnęło, że go miałam po uda, ale za to w lato mega upały :-)
Niech ten mój mąż już wraca, bo wszystko mnie nadal boli.
Dzieciaki na szczęście (tfu tfu) grzeczne i nawet maruda tak nie marudzi jak zwykle.
No, ale mgła się cały dzień utrzymuje, a teraz jakby gęstnieje :-/
Doggi zdolniacha z Oli
Jeżyk jak tam Cypek?
Gosiane zdrówka dla młodego.
Doggi no zimy u nas aż tak zimne nie są, chociaż 2 lata temu tak śniegiem sypnęło, że go miałam po uda, ale za to w lato mega upały :-)
Niech ten mój mąż już wraca, bo wszystko mnie nadal boli.
Dzieciaki na szczęście (tfu tfu) grzeczne i nawet maruda tak nie marudzi jak zwykle.
AZA nie widziałam, ale koleżanka o nim mówiła
A my z Olą zamowilysmy sobie obiad (ola w domu bo zagilowana wróciła i dopiero w środę pójdzie choć już prawie kataru nie ma) i zamówiłam sobie makaron w sosie śmietanowtm z indykiem grillowanym a Ola miała ochotę na pizzę z szynką i kukurydzą i nie dość ze zjadła cały mój makaron to jeszcze połowę pizzy swojej 28cm to dziecko taniej ubrać niż wyżywić... I gdzie ona to upycha?
A my z Olą zamowilysmy sobie obiad (ola w domu bo zagilowana wróciła i dopiero w środę pójdzie choć już prawie kataru nie ma) i zamówiłam sobie makaron w sosie śmietanowtm z indykiem grillowanym a Ola miała ochotę na pizzę z szynką i kukurydzą i nie dość ze zjadła cały mój makaron to jeszcze połowę pizzy swojej 28cm to dziecko taniej ubrać niż wyżywić... I gdzie ona to upycha?
femme fatal
Mama Ninki :)
Zostawiłam ją w końcu samą... Okazało się ze za mój pobyt 30zł doba i ja bym spadła dwa piętra niżej w jakiejś piwnicy gdzie są sale po 4 osoby to po co ja tam :-/ a w dzień to ona ma cały czas zajęcia fajne dziewczyny ma na sali juz kontakt złapały da rade w środę do niej przyjadę...telefon do mamy jest od rana nie dzwoni wiec chyba ok wszystko ja bardziej się stresuje pewne niż ona ;-)
Jeszcze z mamą po galeriach latam to was nadrobie jak do domu wrócę ;-)
Jeszcze z mamą po galeriach latam to was nadrobie jak do domu wrócę ;-)
Doggi ja chce makaron z pizza!
Femme masakra, nieźle sobie życzą w tych szpitalach.
Pamiętam jak z Nikolą leżałam to musiałam płacić za "wypożyczenie leżaka" (wiecie taki rozkładany jak np do opalania w ogrodzie).
Powiedziałam, że mam swój taki to sobie przywiozę, ale stwierdzili, że musi być ich, bo mój może być z jakimiś zarazkami...
Po prostu służba zdrowia okrada nas jak może :-/
Femme masakra, nieźle sobie życzą w tych szpitalach.
Pamiętam jak z Nikolą leżałam to musiałam płacić za "wypożyczenie leżaka" (wiecie taki rozkładany jak np do opalania w ogrodzie).
Powiedziałam, że mam swój taki to sobie przywiozę, ale stwierdzili, że musi być ich, bo mój może być z jakimiś zarazkami...
Po prostu służba zdrowia okrada nas jak może :-/
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Elutka, ja się dowiedziałam o ciąży pod koniec kwietnia, a wesele 24 lipca I wszystko się dało - DJ, kamerzysta, fotograf i najładniejsza sala w mieście
AZA, ja dzisiaj też nadrabiałam z godzinę, a nie było mnie ledwo pół dnia!
alecta, niezłe kresy U mnie niestety już po słoneczku :-(
femme, no to faktycznie chore warunki Ale Ninka da sobie radę! ;-)
W czwartek idę na fuchę - zdzieranie tych naklejek, które rozklejałam na początku miesiąca
Znowu stawka 50zł na rękę, ale się cieszę
AZA, ja dzisiaj też nadrabiałam z godzinę, a nie było mnie ledwo pół dnia!
alecta, niezłe kresy U mnie niestety już po słoneczku :-(
femme, no to faktycznie chore warunki Ale Ninka da sobie radę! ;-)
W czwartek idę na fuchę - zdzieranie tych naklejek, które rozklejałam na początku miesiąca
Znowu stawka 50zł na rękę, ale się cieszę