reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi jakbym miała na święta jechać do Włocławka to też bym wolała się poobżerać, ale że zostajemy u siebie, a dla naszej 4, a w sumie 3, bo Nikola mało co zje, nie opłaca mi się nie wiadomo czego gotować to w sumie mi to obojętne.

Alecta my na wigilię do teściów jedziemy (15km od nas) ale ja mam zamiar szykować większość żarcia bo moja teściowa robi wszystko za tłuste generalnie ZA wszydtko a ja po tłustym źle się czuje. No i moja misja to ciasta, których min 3 musze zrobić żeby wszyscy byli szczęśliwi, ale ja się i tak mojego bigosu nie mogę doczekać :D

Ja bym zjadła pierogi mojej babci mmmmmm.
Z resztą teściowa też dobrze gotuje ehh pojechałabym sobie do WLC żeby tak nie musieć nic przygotowywać :-p

Alecta wiem, ale ja nie chce ziimna :p
Zazdroszcze dnia dobrych mysli. U mnie nadal lipa
Alecta popieram z niedocenianiame rekodziela

Stokrotka ja tez robie sobie lub na prezenty. Kilka aprzedalam z glupoty zupelnie

Jezyk dzieki ;-)
Zdrowia dla Cypka

My w tym roku Wigilia u tesciow :-\ pierwsza u nich... z babcia i dziadkiem i pewnie wujkiem. Mam nadzieje ze moi rodzice na 1 lub 2 swizt przyjada i przywioza mi pyszne pierogi i zupe grzybowa :p

reklama
No i znowu nie doczytałam z weekendu, za dużo piszecie...
Nie uwierzycie, moje dziecko uznało zmianę czasu za coś normalnego... co prawda obudziła się tuż po 6 nowego czyli tak jak nornalnie, ale bez problemu przekonałam ją do dalszego spania i obudziła się po 8 rano....aż nie mogłam uwierzyć...
Weekend spędziłam z małą, mój M siedział i programował. Ale była nawet grzeczna więc jakoś się nie zmęczyłam. W sobotę sadziłyśmy drzewo w parku u nas na osiedlu, była muzyka i darmowa grochówka:-)
Na wigilę zobaczę jak się będę czuła, albo pojedziemy do mojego ojca- ale to 200 km- albo do teściów we Wrocławiu.
Aha, i dalej kaszle... w aptece powiedzieli, że nie ma nic wykrztuśnego dla kobiet w ciąży, masakra. W czwartek idę znowu do lekarza ale nie wiem czy dotrwam...

Do góry