reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Femme nieźle... córa na pewno da sobie radę ;-)
Alecta haha z zarazkami, a ich to niby odkażane buahahaha śmiech na sali :confused2:

Gosiane mam nadzieję, że dojdziecie przyczyny częstych chorób.

Doggi zazdroszczę, niestety muszę coś ugotować mężowi :rofl2:

Co do kresów... Mąż oglądał domy na sprzedaż (masochista :-D ) w małopolsce, nagle pyta, a może w lubelskim? A ja na to, w lubelskim, tam nic nie ma... I się prawie że obraził, bo on z tych rejonów :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Femme masacra z tym szpitalem, tez wymyślili :/

Alecta tez chciałam makaron i pizze ale ola chciała bardziej i dla ciężarnej matki zabrakło :p

Nulini ooo zawsze zastrzyk gotówki :)

Pies na kanapie a na psie Ola.... Tylko na chwilę poszłam do kuchni!

"a co wy tu robicie nicponie?" a Ola "mamusiu my tu miłość mamy! Pseskadzas" a pies aż się uśmiecha z tej miłości :p

Załączniki

• 1414426838811.jpg
    1414426838811.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 36
Doggi- pies chyba bardziej szczęśliwy niż Ola :)

Femme- poradzi sobie. Zuch dziewczynka, mój Cypek by nie został. Zresztą ja jestem panikara i bym go nie zostawiła :)

Cypek odpukac z wymiotami lepiej. Od rana nic się nie dzieje. Pije ciepłą herbatke, nawet trochę pojadl rosolku, takiego bardzo delikatnego. Gorączka się pojawia i spada, mam nadzieje, że jutro już będzie lepiej i z temperatura.

reklama
Do góry