reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi to gdzie Ty pojedziesz szukać tej surogatki :-DDD

Alecta dlatego ja robię tylko coś na prezenty albo dla siebie pierdzielę nie sprzedaję :-) moim konikiem są jajka wielkanocne i bombki a to ***** takie małe i do duszy się lakieruje ;-/
Robiłam jeszcze bransoletki na szydełku tego typu bransoletki szydełkowe .... | DSCF4260.JPG | glinka121 | Fotosik.pl no i fakt koraliki grosze ale roboty naprawdę sporo :-)

reklama
Stokrotka jakie cudne te bransoletki!

Doggi dokładnie, jak się samemu zrobiło to można za darmo oddawać :/
Pamiętam jak zrobiłam dla Nikoli czapkę i się na osiedlu innym mamom spodobała i jednej sąsiadce obiecałam, że zrobię za free, bo my ogólnie dobrze się trzymamy, spotykamy się na piwko więc czemu mam nie zrobić, a za to reszta stwierdziła tylko, że one też by takie chciały.
Żadne pytanie ile bym chciała za zrobienie takiej czapki tylko stwierdzenie, że one dla swoich córek też chcą.
Oczywiście im nie zrobiłam :p

Ostatnia edycja:
Sprite a kozy probowalas? Ma inny sklad i duzo dzieci ze skazą moze pic kozke:) Proponuje zacząc od budyni, zapiekanek czy zup kremow z topionym serem kozim aby do smaku sie przyzwyczaic. Mleko u mnie w kazdym markiecie, nawet malym miejskim. A sery nawet w Lidlu czy Biedronce.

Ja z rekodziela zawsze noga bylam. Ale lubie recznie szyc i wychodzą mi piekne miski dla cory:)

Alecta super widok!

A u mnie pelne slonce:)

Podziwiam dziewczyny, ja miałam wiele podjeść do szydełkowania i lepiej żebym się za to nie zabierała :-D A bardzo bym chciała bo to uspakaja :) Naczytałam się tych przepisów na blogu i narobiłam sobie smaka na jakiś pyszny obiad więc kobiety wyruszam na zakupy ;-) Zobaczymy jak jest na dworze bo przez okno tak słońce daje , że kaloryfery poskręcałam.

Witam.
Noc przerabana, Cypuś wymiotował, miał biegunkę i goraczkowal. Mąż zmieniał mu pościel kilka razy. W końcu jednak przeniósł go do nas do sypialni a sam poszedł spać do salonu. Cypuś biedulek teraz śpi, bo rano jeszcze zwymiotowal i goraczkuje dalej. Dzwonulam do naszej pediatry i dawać paracetamol (wiedzialyscue że przy wymiotach itp. absolutnie nie podawać nurofenu, ibuprofemu???) dawać probiotyk i dużo picia i jak jutro jeszcze będzie gorączka to przyjechać do niej.
Z tego wszystkiego wszystko mnie boli. A dziś wizyta i nic mi się już nie chce :(

Doggi- oszczedzaj się i pamiętaj, że my rodzimy dopiero po świętach.

Agulqa- to Cię awansik spotkał. Gratuluję:)
Ja narzeczona byłam dwa miesiące :D

Femme- oby tydzień szybko zlecial.

U nas był szał na Tomka. Mlody ma pościel, ręczniki itp. Są to prezenty właśnie, cieszą do dziś.

Pogoda tak piękna jak u doggi. To dobrze, bo chociaż pościel szybko się wysuszy.

Alecta- wow, u Ciebie już prawie zima!

Miłego dnia laski.

Jeżyk biedny Cypuś, niech wypoczywa.
Hmm nie miałam pojęcia, że tych syropów nie wolno podawać, ale na szczęście nigdy nie musiałam.

reklama
Jezyk biedny synuś, po super meczu choroba. Zdrówka dużo!!! I żeby wymioty przeszły!
No wiem wiem po świętach lepiej, najlepiej rodzic od 2 stycznia wtedy będzie ok ;)

Do góry