reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa mnie też to wszystko przeraża jak to będzie.
Teraz z wyprawka w czarnej dupie jesteśmy, kasy przez tą dopłatę do kredytu też ledwo starcza.
Dobrze, że w grudniu nam dwie raty odchodzą to dwie stówki zawsze w kieszeni zostaną i w sumie tylko raty za laptopa zostaną.
Najwyżej Ł będzie musiał częściej służby brać żeby jakoś lepiej było.
A no i przecież jeszcze auto musimy zmienić...taki tam drobny wydatek :p

reklama
Alecta moj Ł ostatnio stwi3rdzil po wizycie u znajomych ze pojdzie gdzies do nocnego klubu za "kelnera". Jego kumpel poszedl co prawda do opery. Za nocke ma 250zl i pracuje praktycznie codziennie, plus napiwki. A laska jego (18lat) jest "kelnerka" w jakims nocnym klubie i ma 200zl za nocke plus napiwki. Wiec mozna zyc ;-)

Ha! Tego patentu jeszcze nie mam. Wiem jak przestawić budzik, ale jak to zrobić z dziećmi to...czarna magia. Moje mają przykaz zająć się sobą i mamci nie budzić :D

Nulini ale z nogami do góry radzisz czy płasko?? Podłogi nie próbowałam, bo mi wiecznie zimno, ale podłożę sobie dywanik i spróbuję :-p
Stokrotka w poniedziałek zadzwonię. Co do rozpychania to moja dzidzia też już częściej się rozpycha niż kopie i nie mam pojęcia czym dokładnie :cool2:
agulqa jeśli będzie wszystko ok, to faktycznie po co macie jeździć co 2 tyg? Moja teraz w 29 tyg umówiła mnie na za 4 tygodnie, a byłam pewna, że będzie chciała już co 2, także niech Ł zagada.
jezyk jak pracowałam to się zawsze cieszyłam a teraz mam labę więc bardziej mi obojętne. Te czasy pewnie już nigdy nie wrócą ;-)

reklama
Do góry