reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini niby mogłam, ale Nikoli łóżko nie ma barierek z boku, a Tymko spał z brzegu i mógłby spaść, bo on tak wędruje.

U mnie już 7:54 :-D

reklama
My nie mamy taboretow heh
Poza tym młody często się budzi na picie więc i tak byłoby latanie w tą i z powrotem.

Wczoraj pisałam, że o dziwo mąż mnie nie wkurza, ale za.to dzisiaj od rana mi na nerwy działa...

Alecta nosz kurza blaszka MOJ TEŻ a najlepsze ze jeszcze nie zdążył się obudzić juz mnie wkurzył, bo coś se w bańce uroil i zaczął vis marudzić. Vi nasi widzę podobne cykle mają :p

Zrobililysmy z Olą sadzonki na śniadanie.... Ale wyżerka :)

Witam porannie dziewczyny.

Mój też mnie dzisiaj mega wkurwia. Był wczoraj z chłopakami z pracy na piwie i też wrócił nieźle zrobiony. Nienawidzę tego. A jemu się charakter po alkoholu zmienia o 180 stopni. Wtedy wszystko jest moja wina i w ogóle. Jedyne co działa to ignorowanie. A i tak już się niemogę doczekać aż wstanie i będzie słodka zemsta. Zabieram go na zakupy. Niech się męczy. To go najbardziej zaboli a ja jestem wtedy mega słodka. A to go boli jeszcze bardziej bo ma wyrzuty sumienia. Oprócz kaca fizycznego jeszcze moralniak.

Z dobrych rzeczy zamowilismy wczoraj resztę sprzętów do kuchni czyli zmywarke, piekarnia i płytę indukcyjna. Jestem gotowa na montaż mebli. Wzięliśmy na raty w rtv euro agd. Cieszę się że nam dali bo nie wiem co byśmy inaczej zrobili. 30 rat 0%. Oczywiście ta sama gadka co zawsze. Mówię do dziewczyny że nie chce ubezpieczenia kredytu. A ona czy wiem że mogę nie dostać bez ubezpieczenia. A jednak dostałam. Ich standardowa gadka. Zawsze biorę bez ubezpieczenia i zawsze to samo mówią.

Nulini mój najbardziej mnie wkurza jak śpi właśnie :p

To ja mam dziś dzień dobroci dla zwierząt i nawet go nie budzę :-D

yggam, u mnie ignorowanie nie działa, bo mąż tym bardziej szuka zaczepki i prowokuje awanturę, byle bym tylko z nim się spierała :wściekła/y: Też bym może na zakupy pojechała? Tylko średnio mam po co i z czym :-p

reklama
Nulini to faktycznie Ty dobra jesteś.
Mój nie ma wtedy litości tylko wstaje i idzie śniadanie robić, później mówię mu,że chce kawę itp.
A to,że się źle czuje to już nie moja sprawa, ja mu tyle pić nie kazałam :-D

U nas właśnie tylko ignorowanie działa.
Kiedyś jak mu po pijaku próbowałam tłumaczyć to zaraz była awantura i po ostatniej takiej to już byłam gotowa z nim rozwód wziąć :p

Do góry