reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi no tak dobrze ze to przyjdzie chociaż coś co będzie cieszyć :-D nic o pryszczach nie mów.ja mam od początku i nie chcą zejść do tej pory :-/

Nulini no ja pytałam czy jest jakiś pierwszeństwo to mnie babka wysmiala...

Megami zdrówka

Przeżyłam :-D idę teraz do wanny i będę się zbierać na wizytę ;-)

reklama
Ewi brata tez mam ;-) na szczescie ma 8lat tylko ;-) ostatnio dzwonil i pytal ile Robert juz wazy:-D

Doggi moj tez zaczal po 22.30 szalec. Wczesniem byla moja sis i czekala na kopniaki wiec cwaniak siedzial cicho ;-)

Nulini ja na twarzy tez juz nie mam, tylko na szyi dwa place malych syfeczkow pozostawaly :-\

Aza lol. Moje tesciowa tym faktem tez obruszona. I jak to "pierwsze kapanie Roberta nienalezy sie tesciowej?!" :-\ co do zdrowia troche lepiej jest

Alecta zabilabym chyba. Moja mama powiedziala ze jzk urodze to mam zadzwonic i jak bede sie lepiej czula i nede w domu to mam powiedziec i przyjada jak bede chciala :-)

Femme czemu nie staraliscie sie o odszkodowanie poprzez firme zajmujaca sie takimi sprawami? Kurcze ja nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie nie staraja sie o kase ktora im sie nalezy!

Mcpearl tak samo szwagrowie. Tyle kasy moga wyciagnac. Chocby po to by w razie w mieli na leczenie, rehabilitacje itp

Nulini u nas u lekarza nie ma czy ciaza czy nie. Jak przyjdziesz tak wejdziesz a dzis dowiedzialam sie ze na badania kohe przychodzic w czwartki bo paniom tak wygodniej jak ciezarne sa w czwartki a nie wtorki

My od rana zli. Pojechalismy z Ł do lekarza na 8 bo tak mial przyjmowac wiec 7.20 bylismy bo tam kto pierwszy ten lepszy. Lekarza nie bedzie, bo nie. Czekalismy na innego do 9. Przy okazji ja wdszlam. Wsio ok, zwykle przeziebienie, mam brac wit c, mleko z miodem a w razie goraczki paracetamol. Na gardlo moge ten prenateln. Jest cxerwone ale bez ropy. Potem wszedl Ł i tak mu powiedziala ze nawet go nie zbada skoro byl juz u yamtego i ma sobie isc do niego na 12. Wiec wsyalam po 6 by nic nie zalatwic. Poza tym badanie na przeciwciala kosztuje 30zl i mam jechac na nie 15km a jak wyjdzie pozytywnie to wtedy 100zl... porazka jakas! Lezymy w lozku i Ł marudzi ze ma depresje ;-)

Megami dzięki, chyba mu lepiej, bo wariuje właśnie.
On ma jakoś w kratkę, jednego dnia lepiej, a następnego gorzej :-/

Agulqa Ł rodzice i siostry też tak mówili, a co do czego wszyscy na raz się zlezli.
Do szpitala też mówili, że od razu po cc nie będą przychodzić i ja też im mówiłam, że wolę następnego dnia, a i tak przylazili.

Kurde mam już dosyć tego dnia.
Dzieciaki jakby ozdrowione i szału można z nimi dostać

Alecta to ja po porodzie byłam tak znudzona że tylko czekałam aż mnie ktoś odwiedzi :/ ola cały czas spała wiec nawet czasu sobie nie mogłam zająć opieką nad nią bo ola tak znudzona była że wstawala tylko żeby coś wszamac :p

Doggi to Robert najbardziej jak Ł kladzie reke. Wtedy daje popis. Ale mojej sis i tesciowej nigdy nie chce kopac. W ogole nie rusza sie jak sa w poblizu ;-)

Alecta moi maja 130km i juz mamie sie zalilam ze tesciowa, tesciu i sis Ł na pewno zyc nie dadza. Mama sama zaproponowala ze do szpitala hie przyjedzie bo i po co. I jak wyjde mam dac znac i na spokojnie wtedy

To mój kopie tylko mnie ktokolwiek przykłada rękę to momentalnie dziecka nie ma :p T udało się kilka razy poczuć ale tak to Stachu nie lubi się popisywac za bardzo :p

alecta, ja mam szpital 15km od domu, więc częste wizyty siłą rzeczy nie wchodzą w grę :-D:-D:-D Niby codziennie ktoś wpadał (mąż czy moi rodzice), ale na godzinkę i do domu :tak:

Doggi,
ja też niby cały dzień czekałam, aż ktoś do mnie przyjdzie, ale jednak już po kilkunastu minutach chciało mi się spać, taka towarzyska byłam :baffled:

agulqa, a może właśnie mamę do szpitala ściągnij, żeby odganiała rodzinę Ł :-D Będzie siedzieć pod drzwiami jak strażnik :-D A z lekarzem porażka, co za typ!!!

reklama
Doggi ja we Włocławku mieszkałam z mamą, babcią, dziadkiem i siostrą więc już ich miałam dosyć.
Poza tym wkurzało mnie takie łażenie za mną, szłam nakarmić Tymka do innego pokoju, a wszyscy za mną, bo wielka sensacja.
Na samo wspomnienie wkurw mnie łapie.
Dlatego cieszę się, że wszyscy mają daleko, bo zwłaszcza po cc, w tych pierwszych dniach będzie mi się marzył spokój.
I tak samo po cc wyłączam telefon, bo zaraz miliard telefonów będzie i nawet przespać się nie będę mogła.

Do góry