reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Sprite o losie dziwak :p

Mcpearl :-o :-o matko... Dobrze ze tylko tak się skończyło...

Mój kiedyś też musiał w rów w lesie wjechać a akurat roboty były bo jakiś debil wyprzedzał i inaczej czołówka by była... Zrobił 360 w powietrzu i spadł metr od drzewa... Wyszedł bez szwanku dzięki Bogu a ten przez którego był wypadek pojechał dalej i się nie zatrzymał... Auto rozwalone i dupa nikt nam za to nie oddał :-/

reklama
McPearl o kurde dobrze, że nic poważniejszego się nie stało.
Tak trzeba teraz uważać i to bardziej na innych niż na siebie...

Sprite mój by się na pewno ucieszył, ale z takimi prezentami wolę poczekać na okres po porodzie :p
Mojemu mężowi wystarczy, że go za jajka złapie :p

McPearl dobrze, że nic bardzo poważnego się nie stało. Niestety nie mamy wpływu na takich idiotów na drodze. Bym zapomniała... gratuluję udanej obrony :)

Indi napisz tylko czy z dzidzią ok bo będziemy się zamartwiać. Trzymam kciuki za jak najszybsze ustabilizowanie wszystkich spraw.

Co do spokoju dziewczyny to macie rację, kobiecie po porodzie tylko tego trzeba. Jak dla mnie na kawę mogą wszyscy wpadać a teściowa jest z Wielunia więc wiadomo, że musiałaby siedzieć cały czas z nami. Oczywiście zaczęła, że przecież Konradem trzeba się zająć więc musiałam jej przypomnieć, że Konrad chodzi do przedszkola :)

Femme no jak zadzwonił to ja przerażona kto yo co to czy cis się stało a to kurier no ale przynajmniej zaraz bedxie paczka z dalszym ciągiem staffu dla młodego niegodziwca ;)

Alecta my sobie prezentów nie robimy tzn mój przychodzi z kwiatami (ale i tak raz w tyg ma nakaz przenoszenia mi wiązanki żeby ładniej w salonie było :p) a ja piekę mu jakieś ciasto co sobie wymyśli :p a potem barabarabara riki tiki ta ;)

AZA no niestety baby na starość robią się wstretne :/ ale to z braku zajęć. Ja chcę żeby mnie odwiedzali ludzie uwielbiam jak ktoś do nas przychodzi a hak będzie mały to wszyscy będą chcieli się nim zajmować żebym ja idpoczywala :) juz widzę moją tesciowa która jak to mówi "ja nie jestem zwariowana babcią szaleńczo zakochanej we wnukach" a jak tylko widzi cis na Ole czy stacha to pół sklepu wykupuje albo jsk ola zrobiła im w salonie na ścianie wielki malunek "nalysowałam ci babciu góly i ptaki" a tesciowa na yo "oooooj moja kochana jaka ty słodka jesteś" to bedxie tu pewnie ze mną całymi dniami do pomocy, taki typ ;)

Femme, alecta no mężowi raczej przeszkadzać nie będzie zobaczy kawałek cycka i brzucha juz nie bedxie widzieć, mój ostatnio mówił żebym sobie kupiła jakaś sexy bieliznę (akurat kolo wystawy przechodxilismy) a ja mówię "chyba chory z takim brzuchem" a on "w ciąży jesteśmy masz brzuch a sexy jesteś i tak" ;)

McPearl ojej masacra, dobrze że nic gorszego się nie stało. Straszne są takie wiadomości. Zdrówka dla nich!

A ja z tymi pryszczami na mordce czuję się jak nastolatka normalnie co chwilę jakiś nowy alien na twarzy. Teenage mom normalnie :p

Ostatnia edycja:
femme, ja mam glukozę za tydzień w poniedziałek i już się zastanawiam, od której okupować przychodnię :baffled: Niby kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, zobaczymy...

alecta, powodzenia u lekarza! Świetny medal :-D

Doggi, nie nie, u mnie to nie stawy, tylko mięśnie, ale ja często tak mam, wtedy muszę wstać i się porozciągać, poćwiczyć ;-) Taka "obrona przed lenistwem" :-D

AZA, ech, mnie też będzie czekać przeprawa z teściami, bo oni to by chętnie mi na porodówkę przyjechali, a ja ich nie chcę widzieć w szpitalu... Szkoda, że teściowa się obruszyła, zamiast zrozumieć...

McPearl, o matko!!! :szok: Cudownie, że nie skończyło się tragedią!!!

Żem se pospała 1,5 godzinki, a teraz się ZAŻERAM zacierką z mlekiem :-D

Nulini mój organizm przed lenistwem nigdy się nie broni ;) lubi dostać po dupce jak biegam po 15km ale lenistwu nigdy nie odmawia ;P

Łuuuuu buuuu huuuu ;(((( moja koleżanka urodziła, ale jej zazdroszczę i to farciara tydzień przed terminem!!!! Ale im dobrze <3

Miłego dnia!

Alecta jak tam Tymko?

Rety ale jestem zmęczona. Ciemno okropnie. Deszcz pada. Chyba się zaraziłam. Głowa boli, pokasłuje... :baffled: A. na szczęście lepiej. Wypociła się w nocy i widać, że jej lepiej, choć kaszle i kicha nadal.

Doggi oj to koleżanka ma fajnie, maluszka już tuli :-) Mi tam nie spieszno. Za dużo przygotowań przede mną :-D

Femme dobrych wyników! McPearl oj to dobrze, że nic więcej się nie stało :baffled: Aza mam nadzieję, że teściowa zrozumiała i nie zwali wam się po porodzie na głowę.

Indi kciuki za rozwiązywanie problemów! Wracaj szybciutko!

Megami no ja leje ze tak szybko bo ona zakładała ze tydxien spokojnie przenosi od początku tak twierdziła a tu zaskoczenie za to inna która sobie wkręciła ze urodzi przed terminem jest juz kilka dni po terminie i siedzi i ryczy no miała rodzic wcześniej. Jak widać lepiej nie nastawiać się na nic bo nikt nie wie kiefy te nasze smrodki zechcą wyjść :) chociaż ja se mogę gadać a i tak jestem prawie pewna że przenoszę znów ciążę bo ten typ tak ma :p

reklama
Myślę, że nasz syn urodził się tydzień wcześniej przez nadmiar seksu :-p
Szwagier po operacji, może nie będzie tak źle. Trzeba czekać na wieczorny obchód. Niestety to kierowca tira i wiecie jak to jest w takich firmach z zarobkami...nie jedziesz, masz mniej...

Do góry