reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi tez mam książkę ale okularów nie wzięłam.... (geniusz) a bez to mnie po 5min głowa boli :-/ szczególnie tak z rana :p tak wcześnie kurier? Ależ bym się wściekła

reklama
Hey, od prawie godziny Was nadrabiam, gaduły wstrętne. Muszę Wam powiedzieć, że niestety moja teściowa z wiekiem dziwaczeje a ja w ciąży nie mam niestety cierpliwości. Wczoraj się lekko obruszyła jak powiedziałam, że po porodzie to może przyjechać tak po tygodniu lub dwóch bo ja chciałabym sobie w spokoju wszystko ogarnąć. Co innego jakby tylko przyszła i wyszła a Ona jak przyjedzie to będzie siedzieć 24h na dobę.

Jeżyk gratuluję zdolnego syna :) Może jeszcze kiedyś o nim usłyszymy :)

Marcioszek zdolniacha z Ciebie :)

Agulqa zdrówka!!!!

Alecta jak tam Tymek dzisiaj, lepiej? Prezent super :)

Femme oj tak, na glukozie leżanka by się przydała :)

Nooo zawsze coś oryginalnego, bo w sumie nie miałam pojęcia co mu kupić i wczoraj jak nie mogłam zasnąć to mi taki pomysł do głowy przyszedł.

AZA hehe niestety większość nie pojmuje ze nie potrzeba pomoc tylko spokój :p ja mam to szczęście ze moja się nie wtrąca ;-) pomoże z chęcią jeżeli poproszę ale sama się nie będzie pchać :p

Alecta pewnie a przekazanie medalu może odbywać się w seksi bieliźnie :-D :-D

Aza ja pamiętam jak Tymka urodziłam to wszyscy sami z siebie mówili, że nie będą przyłazić od razu po wyjściu ze szpitala, bo zmęczona będę i w ogóle, a co do czego to ja ze szpitala wyszłam koło 12, a po 14 już cała rodzina Ł była u nas :/

Femme wyobrażasz sobie wieloryba w seksownej bieliźnie:-D

Mnie mama z siostra ze szpitala odbieraly to od razu weszły na kawę itp ;-) ale później to nie pamiętam żeby mnie nadchodzi czy żeby to było uciążliwe w każdym razie :p

Alecta nie przesadzaj ;-) taki nasz wielorybi urok teraz :-D myślę że mąż i tak by był zadowolony ;-)

Ostatnia edycja:
hello!

taaaa... pogoda u mnie też beznadziejna, a mówiłam, że okna dziś myję? no trudno... w deszczu też można myć. kto mi zabroni... :baffled:

miłego dnia!

alecta, ja sobie wyobrażam wieloryba w seksownej bieliźnie :-D:-D:-D ale czad! :-D:-D:-D a w ogóle mam takiego kolege w pracy, co jak tylko zaszłam w ciąży to zaczął mi gadać, że jestem seksowna, kwitnąca i kobieca :-D:-D:-D:-D:-D i ciągle prosi żeby dać mu dotknąć brzuch itp. (już więcej nie wypada napisać) :-D:-D:-D:-D:-D także widzisz ;-) różni są faceci :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mówię Wam dziewczyny, od sobotniego szczęścia ze zdanego egzaminu do wczorajszego koszmaru...jedziemy na kawę do teściów, spoko luz, a teść się pyta "słyszeliście?". A my, że co? Okazało się, że szwagrowie mieli wypadek...szczęście bądź nieszczęście, skończyło się na operacji biodra szwagra i rozciętej głowie małego. Jakiś koleś wyprzedzał na trzeciego. Nawet na onecie pisali. Samochód skasowany i właściwie szok, że nic więcej się nie stało jak się auto ogląda. W kaczy kuper :-(

Do góry