reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi wlasnie tak o tym lekarzu pomyslalam. Zobacze jak rano bedzie. Poki co jest troche lepiej. Cos goracego pije srednio co 30min. Wit c dostarczam, sis przywiezie mi tabletki na gardlo a na katar inhalacje pomagaja. Scorbolamid mozna w ciazy? Jak tak to wezme tabsa na noc bo mam.
Marcioszek dzieki :-)
A obrazek przesliczny :-) same talenty wsrod styczniowek :-)
Karpanna ja ino. Chcialam bydgoszcze ale poznoej wszystkie formalnosci tam wiec jednak ino
Doggi hehe u mnie tez. Najblizej po prostu ino a tam jeden szpital
Sylwi u mnie taki sposob odpada, noe lubie alko
Marcioszek dzieki :-)
A obrazek przesliczny :-) same talenty wsrod styczniowek :-)
Karpanna ja ino. Chcialam bydgoszcze ale poznoej wszystkie formalnosci tam wiec jednak ino
Doggi hehe u mnie tez. Najblizej po prostu ino a tam jeden szpital
Sylwi u mnie taki sposob odpada, noe lubie alko
Karpanna z tego linka kupowałam Laktator Elektryczny CANPOL + Najwięcej GRATISÓW (4700291979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Agulqa_b jsk ostatnio byłam chora to tesciowa kazała mi na moc scorbolamid brać i potem gin powiedział ze jak najbardziej ok i poza tym na gorączkę można paracetamol i tego podobne jak się pojawia bo gorączka w ciąży to nie jest dobry dodatek i powiedział ze jak czuje ze gorączka idzie to się nie zastanawiać tylko łykać paracetamol
Agulqa_b jsk ostatnio byłam chora to tesciowa kazała mi na moc scorbolamid brać i potem gin powiedział ze jak najbardziej ok i poza tym na gorączkę można paracetamol i tego podobne jak się pojawia bo gorączka w ciąży to nie jest dobry dodatek i powiedział ze jak czuje ze gorączka idzie to się nie zastanawiać tylko łykać paracetamol
Ostatnia edycja:
Ja pierd.ziele właśnie bym się udusiła dostałam takiego ataku duszności ze powietrza złapać nie mogłam. Masacra, to było przerażające ale się zestresowalam!! Teraz oczywiście po wszystkim mam palącą zgage jak zawsze kiedy się zdenerwuje. Ja do stycznia na zawał zejdę jak nic!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, ja też wczoraj nie wdawałam się w dyskusje, bo sensu nie było, ale tak mnie wkur.wił, że w łeb dostał, bo nie potrafię obojętnie przejść obok tak ciężkiego pier.dolenia
jeżyk, aaa, to mój mąz tak chciał iść na te Służby, ale kumple go wystawili i w końcu nie poszli
Marcioszek, ale cudo!!! Zazdroszczę talentu!!!
Sywi, ja lubię pić z mężem, ale wczoraj siłą rzeczy nie bardzo mogłam...
Doggi, ostatnio miałąm taką akcję, aż wieczorem do ogrodu wyszłam, żeby chłodnego powietrza złapać...
UCIEKŁAM z domu o 8.30, wróciłam o 12.
Oczywiście dzwonił, ale telefonu nie odbierałam.
Pojechałyśmy sobie do galerii, były zakupy, plac zabaw, lody i nawet zdjęcia w automacie sobie robiłyśmy
A teraz mąż wchodzi do dupy bez mydła, nosz kur.wa jaki grzeczny i miły
Niech się pałuje, za te wczorajsze nerwy nie mam zamiaru się do niego odzywać...
Kompletnie nic nie pamięta z wczorajszego wieczoru...
jeżyk, aaa, to mój mąz tak chciał iść na te Służby, ale kumple go wystawili i w końcu nie poszli
Marcioszek, ale cudo!!! Zazdroszczę talentu!!!
Sywi, ja lubię pić z mężem, ale wczoraj siłą rzeczy nie bardzo mogłam...
Doggi, ostatnio miałąm taką akcję, aż wieczorem do ogrodu wyszłam, żeby chłodnego powietrza złapać...
UCIEKŁAM z domu o 8.30, wróciłam o 12.
Oczywiście dzwonił, ale telefonu nie odbierałam.
Pojechałyśmy sobie do galerii, były zakupy, plac zabaw, lody i nawet zdjęcia w automacie sobie robiłyśmy
A teraz mąż wchodzi do dupy bez mydła, nosz kur.wa jaki grzeczny i miły
Niech się pałuje, za te wczorajsze nerwy nie mam zamiaru się do niego odzywać...
Kompletnie nic nie pamięta z wczorajszego wieczoru...
To mój wie żeby się do mnie nie zbliżać bo mogę bić (dosłownie) juz nie raz oberwal ode mnie przy kolegach. Jak próbuje się podlizyeac to tylko grzecznie mu mówię "idź się pier.dol i swoich kolegów też"
Ale ha jestem agresywna, furiatka i impulsywna bardzo łatwo doprowadzić mnie do stanu ostatecznego. Ale tak naprawdę dopiero przy T aż taka się zrobiłam zawsze miałam słabe nerwy ale tego mojego to bym mogła dźgnąć nożem i nie mieć wyrzutów sumienia. Tak mnie wku.rwia...
Matko ja chcę tatuaż juz sobie zrobić ;( mam dwa do zrobienia a w ciąży nie mogę ;( jeden zrobię od razu jsk urodze to pójdę do tego mojego a drugi to dopiero jak schudnę bo to na zebrach a nie będę świecić serkowi obwislym brzuchem z rozciągniętą macica
Ale ha jestem agresywna, furiatka i impulsywna bardzo łatwo doprowadzić mnie do stanu ostatecznego. Ale tak naprawdę dopiero przy T aż taka się zrobiłam zawsze miałam słabe nerwy ale tego mojego to bym mogła dźgnąć nożem i nie mieć wyrzutów sumienia. Tak mnie wku.rwia...
Matko ja chcę tatuaż juz sobie zrobić ;( mam dwa do zrobienia a w ciąży nie mogę ;( jeden zrobię od razu jsk urodze to pójdę do tego mojego a drugi to dopiero jak schudnę bo to na zebrach a nie będę świecić serkowi obwislym brzuchem z rozciągniętą macica
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ja lyknelam paracetamol juz teraz mimo ze goraczki brak. Mam nadzieje ze przejdzie
Nulini haha ;-) stesknil sie biedaczek ;-)
Nulini haha ;-) stesknil sie biedaczek ;-)
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej hej ;-) my wczoraj przed 3 dopiero wróciliśmy ale fajnie było :-)
Dzisiaj od rana na dworze zwiedzalismy place zabaw taka piękna pogoda ze aż nie do wiary ze to końcówka października ;-) teraz robimy obiad i później pewnie dalej podziemny
Alecta ślicznie na ślubie wyglądałas!
Agulqa a jednak rozłożyło :-( zdrówka!
Nulini fajnie ze imprezka udana ;-) szkoda ze małżon się zbytnio rozgadal i co udało się pojechać do Auchan bez niego? O juz doczytałam ze tak to dobrze :-)
Marcioszek pięknie rysujesz
Doggi a my razem z Tobą! Weź ty się ogarnij i nie strasz ludzi mi się marzy przeróbka mojego eh :-/ ale bym musiała znaleźć kogoś naprawdę zdolnego z wyobraźnia co by mi dobry projekt zrobił
Dzisiaj od rana na dworze zwiedzalismy place zabaw taka piękna pogoda ze aż nie do wiary ze to końcówka października ;-) teraz robimy obiad i później pewnie dalej podziemny
Alecta ślicznie na ślubie wyglądałas!
Agulqa a jednak rozłożyło :-( zdrówka!
Nulini fajnie ze imprezka udana ;-) szkoda ze małżon się zbytnio rozgadal i co udało się pojechać do Auchan bez niego? O juz doczytałam ze tak to dobrze :-)
Marcioszek pięknie rysujesz
Doggi a my razem z Tobą! Weź ty się ogarnij i nie strasz ludzi mi się marzy przeróbka mojego eh :-/ ale bym musiała znaleźć kogoś naprawdę zdolnego z wyobraźnia co by mi dobry projekt zrobił