reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi wlasnie tak o tym lekarzu pomyslalam. Zobacze jak rano bedzie. Poki co jest troche lepiej. Cos goracego pije srednio co 30min. Wit c dostarczam, sis przywiezie mi tabletki na gardlo a na katar inhalacje pomagaja. Scorbolamid mozna w ciazy? Jak tak to wezme tabsa na noc bo mam.

Marcioszek dzieki :-)
A obrazek przesliczny :-) same talenty wsrod styczniowek :-)

Karpanna ja ino. Chcialam bydgoszcze ale poznoej wszystkie formalnosci tam wiec jednak ino

Doggi hehe u mnie tez. Najblizej po prostu ino a tam jeden szpital :p

Sylwi u mnie taki sposob odpada, noe lubie alko

Ostatnia edycja:
No u nas mam taki sam wybór jak Doggi.
Jedyny plus jest taki, że szpital mam pod blokiem heh.

Sylwi ja mam taki sam sposób, ale w ciąży niestety nie wskazany :p

Ja pierd.ziele właśnie bym się udusiła dostałam takiego ataku duszności ze powietrza złapać nie mogłam. Masacra, to było przerażające ale się zestresowalam!! Teraz oczywiście po wszystkim mam palącą zgage jak zawsze kiedy się zdenerwuje. Ja do stycznia na zawał zejdę jak nic!

alecta, ja też wczoraj nie wdawałam się w dyskusje, bo sensu nie było, ale tak mnie wkur.wił, że w łeb dostał, bo nie potrafię obojętnie przejść obok tak ciężkiego pier.dolenia :wściekła/y:

jeżyk, aaa, to mój mąz tak chciał iść na te Służby, ale kumple go wystawili i w końcu nie poszli :baffled:

Marcioszek, ale cudo!!! Zazdroszczę talentu!!!

Sywi, ja lubię pić z mężem, ale wczoraj siłą rzeczy nie bardzo mogłam...

Doggi, ostatnio miałąm taką akcję, aż wieczorem do ogrodu wyszłam, żeby chłodnego powietrza złapać...

UCIEKŁAM z domu o 8.30, wróciłam o 12.
Oczywiście dzwonił, ale telefonu nie odbierałam.
Pojechałyśmy sobie do galerii, były zakupy, plac zabaw, lody i nawet zdjęcia w automacie sobie robiłyśmy :-D

A teraz mąż wchodzi do dupy bez mydła, nosz kur.wa jaki grzeczny i miły
ALdtQ3GtoMGDCK hELgtRQQP2SJKnDjRQ4QU2xhYA0CtY0cIE6yJnADBIzUA1hgUeABS5AIADUQ4mORARAMAC6yRfFCgALUFCW5hGRVDUCAeO8DAuRSDV6sEC6gVAGKtgSdDiBSFaLLJiJE3rqqEmJNKUgNrQIaMcJJnmLa32vT8OdMGrrZkwQiMGCLEAYZTbOAiOFHm1QkEcEVN4eFAiI9GOw7NgpvDBJpQJnLAfbSmBR0f2AhQqaRKsIxBcmQgfisFVgQM2LBNe4FrSxgrNDQpgybmjqUkNH5lIaNAQOxp2YowQxZpBaUvPQDVebZkxZ5PiSQYl52tAwcQGyho46hgo4eNChoobGCFhMv22c5iObJl4QimCnw67bpi4cIHAwqocVwcwCDRCwum HKEBqiQokshM5CwygGvHZeGAgdwUEsXM1hAATF4LMKJNB9k0oEH0xw3QDNFGACJGSRcIIwbG1zAwgc36CBBCynKNkA2EixjgB25FMMICCBE4UcpBmjRxwA9EvBjBkqUcMwYXkRDyw0cQGEMKIRkMwAB2DAAgwDZZKCABB2UcAAOOuBwgCxMPJFBNgLAwMA2RNTwgDUBBOpCAgAUmoALgVrzQA1EMKTCD0FUI mklEoaxA8qCBQQADs=

Niech się pałuje, za te wczorajsze nerwy nie mam zamiaru się do niego odzywać...
Kompletnie nic nie pamięta z wczorajszego wieczoru...

Nulini ja swojemu też zawsze pozwalam tak dupe lizać.
Niech odpokutuje.

Jak jeszcze pracowałam to też telefonów od niego nie dobierałam to przyjeżdżał po mnie zawsze z badylem jakimś.

To mój wie żeby się do mnie nie zbliżać bo mogę bić (dosłownie) juz nie raz oberwal ode mnie przy kolegach. Jak próbuje się podlizyeac to tylko grzecznie mu mówię "idź się pier.dol i swoich kolegów też"
Ale ha jestem agresywna, furiatka i impulsywna bardzo łatwo doprowadzić mnie do stanu ostatecznego. Ale tak naprawdę dopiero przy T aż taka się zrobiłam zawsze miałam słabe nerwy ale tego mojego to bym mogła dźgnąć nożem i nie mieć wyrzutów sumienia. Tak mnie wku.rwia...

Matko ja chcę tatuaż juz sobie zrobić ;( mam dwa do zrobienia a w ciąży nie mogę ;( jeden zrobię od razu jsk urodze to pójdę do tego mojego a drugi to dopiero jak schudnę bo to na zebrach a nie będę świecić serkowi obwislym brzuchem z rozciągniętą macica :p

reklama
Hej hej ;-) my wczoraj przed 3 dopiero wróciliśmy ale fajnie było :-)

Dzisiaj od rana na dworze zwiedzalismy place zabaw taka piękna pogoda ze aż nie do wiary ze to końcówka października ;-) teraz robimy obiad i później pewnie dalej podziemny

Alecta ślicznie na ślubie wyglądałas!

Agulqa a jednak rozłożyło :-( zdrówka!

Nulini fajnie ze imprezka udana ;-) szkoda ze małżon się zbytnio rozgadal :p i co udało się pojechać do Auchan bez niego? O juz doczytałam ze tak to dobrze :-)

Marcioszek pięknie rysujesz

Doggi a my razem z Tobą! Weź ty się ogarnij i nie strasz ludzi :-D :-D mi się marzy przeróbka mojego eh :-/ ale bym musiała znaleźć kogoś naprawdę zdolnego z wyobraźnia co by mi dobry projekt zrobił

Do góry