reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam się niedzielnie.

Mcpearl- gratuluję.

Agulqa- zdrówka życzę

Nulini- Tak to czasem jest z facetami. Mój wczoraj miał ostatni mecz w sezonie. Walczyli o 3 miejsce. Wygrali więc było wczoraj opijanie. Na szczęście mój Małż jest kochany po alkoholu i grzecznie kładzie się spać.

Ja dzisiaj jestem na nogach od 05:30 bo już nie chciało mi się kręcić w wyrze :-) Za to z nudów wzięłam się za rysowanie obrazków do pokoju dla Kubusia. Dawno nie rysowałam więc po 1 już nadgarstek odpada.
O to efekt porannej nudy :-)
10614367_10203192453797753_4294366222461319228_n.jpg

Załączniki

• 10614367_10203192453797753_4294366222461319228_n.jpg
    10614367_10203192453797753_4294366222461319228_n.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Karpanna- Pod uwagę brałam tylko MSWiA i Szpital Miejski. Ze względu na nie fajne doświadczenia z innych oddziałów MSWiA odpadło. Więc najprawdopodobniej zdecyduję się na Szpital Miejski. A Ty jakie szpitale bierzesz pod uwagę?

Marcioszek - pierwszą córkę rodziłam w miejskim a drugą w mswia. Oba porody były z tą samą położną, z której jestem mega zadowolona. Teraz też bym chciała z nią ale muszę się z nią skontaktować i omówić czy mogę w mswia ze względu na kłopoty w ciąży no i wiek. Biziel mi nie pasuje. Jak rodziłam 1 raz sale były 6 osobowe a łazienka 1 na końcu korytarza. Masakra. Mswia jest bardzo spokojne małe no i w miarę nowe. Mi się tam podobało innych oddziałów nie znam w tym szpitalu.

reklama
miłej niedzieli :-)
u mnie wybór szpitala taki jak u Doggi tylko w innym mieście :-D
współczuje marudnych "pijaków", mój mąż pije może raz na 2 lata i wtedy kocha mnie do zrzygania i też mam go dość :-p

Do góry