reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi- a masz już wzór wybrany? A ten pierwszy co chcesz zrobić to gdzie?

Alecta- jak Tymek?

Wrocilismy od teściowej z obiadu i będę leżeć do jutra:) ozarlam się jak dzika świnia :p

Kacper mi tu śpiewa na karaoke. Dobrze że gra w piłkę bo glos to niestety odziedziczył po mamusi :D

reklama
Jezyk mam pomysły mam :) na obojczyku napis "i'm a mess i confess" i na zebrach jakiś szalony dreamcatcher ale to dopiero musze usiąść z serkiem i coś wymyślimy z ładnymi kolorkami :)

Moja ola wielka śpiewaczka ale talent tez po mamie ma dużo lepiej taniec jej wychodzi :p

Mówie do starego "jak będziesz w sklepie kup cis z czego zrobię sobie obiad" i co kupił???? Mleko i papier toaletowy oO

Ostatnia edycja:
alecta, o badyle to się mogę dopominać i i tak nic z tego :baffled:

Doggi, mój też po łbie dostaje, bo jak mnie wyprowadza z równowagi, to tracę nad sobą panowanie i czasem mam wrażenie, że mogłabym go zatłuc w afekcie :dry: MLEKO I PAPIER??? To może maseczkę sobie z tego zrobisz :-D

No dobra, wytknęłam błędy i się pogodziliśmy :-p

Doggi- obojczyk fajne miejsce, ale ja mam już łopatkę zajęta i boję się, że będzie naciapane.
Mleko i papier hmmm interesujące. Daj znać co zrobilas :D

Doggi tatuaż to moje mega marzenie.
Może kiedyś sobie zrobię.

Jeżyk Tymko już ok.
Coś jednodniowego go złapało.

Nulini ja mam tak samo, mogłabym na śmierć zatluc...

Doggi zupa krem ze srajtaśmy brzmi smakowicie :-D

Alecta no ja mam aktualnie 3 i jeszcze 2 w planach choć pewnie zrobię ich więcej jak zaczniesz trudno przestać. Ja się zbierałam dobrych kilka lat za tatuaż jak juz zrobiłam jeden to rok nie minął a miałam już 3 :D

Nulini ja jak jestem wściekła toteż mam nagle takie pokłady siły ze T się boi jak widzi ogień w moich oczach

Ja tego mojego to bym mogła gołymi rękoma ukatrupic. Właśnie mu wysłałam wiadomość z poniższym zdjęciem i wiadomością jak bardzo go nienawidzę :]

A mój syn gad taki jak ojciec, teraz np siedzi i mnie w prawy jajnik kopie matko jak to boli! Chociaż i tak lepsze to nuż oli kopniaki w żołądek pp których zawsze rzygalam :p

Załączniki

• 1413731100428.jpg
    1413731100428.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry