reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jakoś ta leniwa niedziela mnie wykańcza.
Nikson tylko chodzi i marudzi, Tymko usnął, ale też przez sen coś pojękuje, Ł jakby coś kopnęło nagle i mi na nerwy działa.
Obejrzeliśmy sobie "Czarownice", a teraz czekam na MasterChefa, bo będzie mój ukochany Gordon Ramsay :-)

Hejo, miłego wieczoru!

Starsza chora w łóżku się wygrzewa, w młodą jakiś zwierz wstąpił, skąd w niej tyle energii? Mąż obłaskawiony. A ja najchętniej poszłabym już pod kołderkę...

Jeżyk nawet mi się podobała, spokojnie mogłam z młodą obejrzeć :)
Chociaż Aurorę mogliby lepiej dobrać, bo niby piękna miała być :p

Megami zdrówka dla córci.

Mój Tymko śpi od 16:30, coś tam pojękuje i boję się żeby go jednak coś nie rozbierało.
W piątek po syropie i wczoraj przez cały dzień nie miał temperatury, dzisiaj z rana też nie, ale dziwne to jego spanie tym bardziej, że później dzisiaj rano wstał :/

Mi się też marzy tatuaż, ale pewnie nigdy się nie zdecyduje, chyba, że ktos mnie weźmie za rękę i zaprowadzi do dobrego studia.

Rano przyszła na oddział dziewczyna, wczoraj krwawiła, dziś jakieś skrzepy, wczesna ciąża. Chyba poroniła, bo robili jej zabieg. Ale tak tylko po badaniu, żadnego Usg nie robili. Zastanawiam się czy przy poronieniu to tak od razu widać, bez Usg?

Ale do masterchefa to jeszcze sto lat to sobie poczekacie ;)

Megami zdrówka dla córy!

ja właśnie skończyłam maraton gossip girl matko ale bym brała chuck'a bass, jaram się

Załączniki

• 1413737243938.jpg
    1413737243938.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Tatuaże fajna sprawa ale tak jak pisze doggi, uwaga bo wciąga. Ja też pomału się przymierzam do następnego.

Sylwi- mi robili przy poronieniu USG. Chyba że już ją położyli na oddział ze stwierdzona martwą ciążą i czekali aż sama poroni i potem ją tylko wyczyscili.

Do góry