reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dzięki dziewczyny. Niestety opijać nie opijam bo nie mogę. Mój z teściem sobie po piwku strzelili ale na wszystkich świętych rodzinka się zjedzie to może jakąś flaszkę postawię ;-)

reklama
Ewi mysle ze to taki typ ze nie dorosnie ;-)

Alecta na pewno pod sukienka sie schowal :p

Witam sie porannie z chorobą.
Czuje sie strasznie :-( imbiru nie dostalam, wiec herbata owocowa z mioddm i cytryna, mleko z miodem, maslem i czosnkiem, witamina c i inhalacje to moi nowi przyjaciele. Poce sie jak szczur :-( o 3 obudzilam sie z bolem gardla i kochany
Ł zrobil mleczko i wzielam wit c. Masakroza po prostu. Jutro rano zzmierzam jechac do rodzinnego. Ogolnie nie mam chyba temp. I poza katarem boli gardlo jedynie. Tez nie jakos mega mocno tylko czuje je dokuczliwie. Kaszlu brak. No i glowa pobolewa od kataru. Moze ktoras jest po medycynie i cos zdiagnozuje ;-)

Ostatnia edycja:
Agulqa bidulko Ty wracaj szybko do zdrowia.
Na gardło możesz sobie psikac Unibenem (to samo co tantum verde tylko tańsze) albo te tabletki *spam* też fajnie działają.

Dzieciaki wstały dzisiaj po 7 więc w końcu czuje weekend haha.
W ogóle obudziłam się i mówię do Ł, że czuję się jakbym to ja wczoraj piła.

Dzisiaj zapowiada się leniwa niedziela.
Na obiad robię kurczaka na soli więc w sumie zrobi się sam, zupka jest z wczoraj.
Lubię takie dni :p

alecta, u lala, ale przystojniak :-D

Ewi, ja mam Medel Family :tak:

U mnie oczywiście standardzik
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Na imprezie było SUPER, obśmiałam się jak fretka, aż mnie kolki łapały!
Ale męża upatrzył sobie facet, który wódkę wlewa w siebie jak wodę i już po 22 mąż mój zaczął bredzić, poruszać takie tematy, których się nie porusza, ZWŁASZCZA po alkoholu, więc podjęłam decyzję, że o 23 wychodzimy.
Pierwotnie umawialiśmy się tak, że ja wychodzę, on zostaje, ale ponieważ już był w stanie nieważkości, to specjalnie przy szwagierce powiedziałam, że ma iść ze mną (ona wyznaje twardo zasadę "razem przyszliśmy razem wychodzimy") i wszystkie baby na niego siadły, że nie może zostać, że ma wracać z żoną.
Całą drogę mi pier.dolił za uszami, że JAK ZWYKLE zepsułam mu wieczór i tym podobne.
Nie muszę pisać, jak bardzo się wkur.wiałam, normalnie aż mnie skurcze regularne zaczęły łapać, godzinę mi zajęło wyciszenie się i uspokojenie...
Jeszcze złośliwie wpakował się w sypialni do łóżka, chociaż sam mówił przed imprezą, że będzie spać na kanapie!!!
Teraz się MODLĘ, żeby spał, a ja sobie z Młodą pojadę do Auchana (jak wstanie, to będzie chciał jechać z nami
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
)

Heh Nulini skąd ja to znam.
Mój jak za dużo wypije to też bredzi i tylko mi wstyd za niego i później też wielce obrażony na mnie, ale ja po ostatniej imprezie obrałam taktykę przemilczenia, bo Ł jak pijany to nie ma.co się z nim kłócić, a za to następnego dnia, jak już informacja nie musi aż tak długo szukać mózgu, ma mega pogadanke.

Agulqa- plucz wodą z solą wiem że to okropne ale pomaga. I zdrowka życzę. Mówiłam chłopa wygonic na czas choroby ;) a wziął ten antybiotyk?

Nulini- nie, my byliśmy na Służbach specjalnych. Na Bogowie nie ciągnie nas tak bardzo, ale za to napalilismy się na Furia. Zapowiedzi świetne, jeśli ktoś lubi wojenne.

Mcpearl- gratuluję. I co? Nie było tak strasznie:)

Alecta- no super wygladacie, nie wiem czemu się męża czepiasz.

Dopiero wstalam, idę ogarnąć sniadanko bo zaraz do kościoła.

Jak Jeżyk, bo to tak z miłości :p
Ostatnio mi jakoś dziwnie na nerwy działa :p
Ale poza tym kochany z niego facet :p

Ja się wybieram ze znajomą na Bogowie.
Mają u nas na wsi grać od 24ego :-D

Laski stawiam soczek za rozpoczęty dzisiaj 7 miesiąc :-D

Ostatnia edycja:
Alecta dzieki. Kupie ten *spam* jakos bardziej mnie przekonuje. Boje sie jakichkolwiek lekartw w ciazy wiec on wydaje mixsie bezpieczniejszy ;-)
U nas Ł dzis gotuje, musi do sklepu skoczyc, ja zdycham w wyrku :p

Nulini faceci po alko pptrafia wkurzyc :-\ ja tam nie wyobrazam sobie isc gdzies razem i wracac osobno... a jak mu sie wieczor nie podobal to moze wiecej takich nie miec ;-)

Jezyk wiem, ale widzisz milosc byla silniejsza ;-)
Oczywiscie ze nie wzial. Tyle ze on juz jest zdrowy ;-)

Alecta super!:-) mi 80dni zostalo :-)

reklama
Agulqa_b jak to nic takiego ostrego to może lepiej nie idź do lekarza bo tam dopiero zaraze możesz złapać :/ moja teściowa mówi zawsze żeby dużo wit c dostarczać, rosolek ugotować, leżeć w cieple i duuuzo płynów pić! Poza tym kupić jakieś kropelki na nos, tabsy na gardło (ja miałam *spam* czy coś i mi dobrze robiło) i na noc scorbolamid 1 tabl powinno pomóc :)

Alecta ja jestem sama w domu wiec zamawiam coś i nie gotuje :p

Nulini Hehe podstepna ty ;) mój po pijaku tez zawsze coś bredzi ale na trzeźwo juz nic nie pamięta ;)

Alecta gratulacje :)

Agulqa_b w aptece vi powiedzą co można w ciąży

U mnie 87 dni zostało to już prawie 2tyg od kiedy świętowałam moją 100dniówke zaraz koniec tego dobrego :)

Do góry