reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mojego brata pogięło - wpada do mnie z różyczką i życzeniami.
Ja wielkie oczy i o co chodzi, a ten do mnie, że dziś Dzień Nauczyciela, a ja jestem po pedagogice przecież :szok:

reklama
fajnego masz brata Nulini ;-)

Laski, musiałyście brać kiedyś metronidazol dopochwowo? nie wiem co jest grane, ale już drugi dzień z rzędu pod koniec dnia wypadła mi taka miękka i postrzępiona tabletka przy siku (aplikuje je codziennie wieczorem po kąpieli, a wypada w dniu następnym) :confused:. co za beznadziejne leki :-(. wkładam głęboko, więc to nie wina aplikacji. kurde :-(

No nic...pościel wyprana, łącznie z materacem wyprasowana. Młody majciachy jeszcze do spania dostał, lek rano wypił, łapska umyte i mam nadzieję, że pozbędziemy się dziadostwa. Cały pokój mu wypsikałam octeniseptem :-p dywan odkurzony. Już podłóg nie zdążyłam umyć.

Młody doprowadzał mnie dzisiaj do pasji. Jeszcze szwagierka u mnie była z dzieciakami to istna sodoma i gomora...młoda jest nieznośna. Mój ma rogi ale ta to w drzwi niedługo nie wejdzie. Ciągle mojego buntuje i strasznie się rządzi...nawet dzieci tego nie lubią. Modliłam się by już sobie poszli bo chciałam chwili spokoju. Szwagierka zawsze dłużej z nimi posiedzi bo właściwie od 7 lat jest w domu i szuka towarzystwa. Najpierw jedno dziecko, wychowawczy, później drugie. Dobrze, że później posprzątał w pokoju i dość grzecznie zjadł kolację i poszedł spać...

Wybiera się ktoś po odzież narciarską dla dzieci do Lidla? Zastanawiam się czy jest sens czy znowu to co z torebkami bo teraz musiałabym bez męża jechać. I jak z rozmiarówką, jest taka standardowa? Nie zawyżona ani zaniżona?

Ja się melduje wieczorowa porą. Jak wyszłam o 11 tak wróciliśmy o 20 więc małego wykąpciałam i do spania a sama usnęłam przed telewizorem :))) U lekarza wszystko ok, szyjka 5,25 więc urok ciąży i tyle :)

Doggi to widzę, że my tak samo chodzimy i się wszędzie drapiemy :)))) I do tego ja też po pedagogice choć żałuję bo się w tym nie widzę...

Jeżyk co za dół, przecież dziś Twój dzień był... :))) Mam nadzieję, że to tylko taka chwilówka :))))

McPearl powodzenia w walce z owsikami :)

Ewi ja się wybieram choć już mnie strach ogarnia przed tą chmarą ludzi. Co do rozmiarówki to pomierzę mojego a jak nie będę pewna to wezmę mniejszy rozmiar i większy a potem jeden oddam :)))

Eh, poszłam spać do młodego no i zasnęłam bez problemu, ale co z tego jak godzinę temu się przebudziłam na siku i tak dalej leżę...

Ja do Lidla już na żadne takie akcje się nie wybieram, to nie dla mnie.
Młoda ma 2 częściowy kombinezon z zeszłego roku, a młodemu zamówiłam na allegro używany w idealnym stanie za całe 36 zł :p

Witam sie porannie.
Juz spac nie moge.
Ja dzis jade o szkoly rodzenia to po drodze wjade do biedry, moze beda te reczniczki obczaje jakie sa.
Pozniej z Ł do jecnego klienta, ma tylko cos podpisac no i do domku dalej dzialac z futrynami itp. Rzygam juz tym ;-)

McPearl, przy wszelkich robalach (najpierw mój pies miał glisty i bałam się, ze Młoda też, teraz owsiki) właśnie przeraża mnie to sterylne sprzątanie, nie wyobrażam sobie tego :-:)-:)-( A co do dzieci szwagierki, to współczuję, jednych takich znajomych mieliśmy, co ich córka się u nas rządziła jak u siebie, wrrrr...

Ewi,
ja się nie wybieram, ale na pewno będzie wojna, bo rok temu byłam po te rzeczy... Rozmiarówka, hmm... Mam wrażenie, że ciuszki troszkę większe, niż u "konkurencji".

AZA, pedagogika to totalnie nie dla mnie, ja nie mam cierpliwości do własnego dziecka, a co dopiero cudzych... No ale jak się studia wybierało, to ja w głowie amory miałam, a nie myślenie o przyszłości :baffled:

Taki syf za oknem, że aż Młodą wcześniej do przedszkola odwiozę, żeby jej pod Kaufland nie ciągnąć
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif

A później pół dnia u gina, wypas...

Hey, moi oddelegowani a ja już praleczkę zapuściłam i zaraz trzeba się zabrać za ogarnianie domu. Jutro przyjeżdża do nas teściowa i pewnie posiedzi z tydzień lub dwa. No cóż, damy radę :) Zapomniałam Wam powiedzieć, że mój zakład organizuje imprezę na 15 lat w Polsce i będzie Blue Cafe. Szkoda, że dopiero 5 grudnia ale co tam, ja nie pójdę?

Nulini no jakbym czytała o sobie :) Ja to poszłam na pedagogikę bo koleżanka szła a ja nie wiedziałam co chcę robić. Żałuję ale trochę za późno hehe :)

Agulqa sypialnia już cała złożona?

Jeżyk lepiej dzisiaj?

reklama
Cześć dziewczyny

Aza- lepiej może trochę. Prawie całą noc miałam z głowy, oblewaly mnie jakieś zimne poty, było duszno i do tego brzuch bolal okropnie, mąż chciał po karetkę dzwonić, ale wzielam dwie nospy i jakoś przeszło. Jak się powtórzy to nie czekam na dzień wizyty tylko pojadę szybciej.

U nas ciemno i mokro brr.

Do góry