reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta wow! Zdolniacho :-) świetne rzeczy :-)

Bada :-D niezła noc :p a męża nie budzisz?

AZA dasz rade z tą impreza :-D

Kasiekz bo kot jest cudowny :-D :-D :-) jak u was już pogodzeni :p?

Nulini wow fajny brat :-)

Ja juz po zakupach w końcu musze jakiś obiad normalny zrobić :p

reklama
Cześć mamuśki :-)
Alecta śliczne cudeńka robisz :-)
Karpanna mi się wydaje mi się, że tam może być coś tłustego na tej ścianie albo kiedyś był jakiś zaciek, który teraz wychodzi. Są jakieś specyfiki które to maskują, ale to juz najlepiej zapytać w sklepie budowlanym.
Mój młody od kilku dni budzi się w nocy i gada przez sen...nie i nie i nie..czasem poplakuje przy tym. Nie wiem..może przeżywa to co w żłobku? Hm...chętnie do niego chodzi i jie chce wychodzić wiec raczej nie ma złych skojarzeń.
Ja się wzięłam po raz 10ty za segregacje małych ciuszków. .Boże ile tego jest...wybiorę te lepsze a z resztą to nie wiem.

Femme nie:) A u was?

Alecta moj tez tak chodzi jak slon! Piekne rzeczy!

Karpanna a wiec nie zamalujesz. W tym miejscu trzeba byloby polozyc gladz tj.przed malowaniem na zeszlifowanej scianie zeby nie bylo widac. Teraz nie ma sensu. A gruntowaliscie przed malowaniem lub chociaz zmywaliscie sciany szarym mydlem? Bo po takim zabiegu nie powinno przebijac.

Ostatnia edycja:
Nulini no jakbym czytała o sobie :) Ja to poszłam na pedagogikę bo koleżanka szła a ja nie wiedziałam co chcę robić. Żałuję ale trochę za późno hehe :)

U mnie w mieście pedagogika to była linia najmniejszego oporu, nie da się nie skończyć tego kierunku :baffled: Co prawda coś tam wyniosłam, ale zajęcia, jakie mnie interesowały, absolutnie nie były wiodące na tym kierunku (psychologia rozwojowa, psychoterapia czy socjologia).
Z resztą wymarzony dla mnie zawód to prawnik (nikt mnie nie przegada), dziennikarka (wścibska z natury) albo lekarz, ale że się uczyć nie chciało, tylko kochać, to teraz mam :baffled:

alecta,
stolik skradł moje serce!!! CUDO!!!

Elutka, mój młody też gada przez sen. Miał nawet taki okres jak był młodszy, że budził się w nocy i dosłownie wył. Nikt nie wiedział co się dzieje i jak go uspokoić. Płakał z 5-10 minut i zasypiał z powrotem.

Alecta, po prostu cudeńka!

Pogoda do spania, a ja tu spać nie mogę bo w sobotę obrona. Nie chce mi się uczyć tych przeklętych definicji. Jajniki coś mnie dzisiaj bolą...

Byla myta ściana nie wiem ci to nie bylo tego widac jak sciana byla biala. Musze to czyms zakryc myslicie ze maluch bedzie odchylac glowke zeby tocos zobaczyc??? Na poczatku to nie ale pozniej .
Ja sie wkurzamna to a moje dziewczyny chwycone ze tatus namalowal na scianie gasienice :-)

McPearl to mnie trochę uspokoilas...jakbym o moim młodym czytała. Mam nadzieję, że mu to przejdzie. .
Karpanna znajomi mieli taką sytuację, zrobił się zaciek i mimo mycia i malowania cały czas wychodziła plama..zapytaj w budowlanym, są taki jakby impregnaty które to maskują. Na jue daje się warstwę farby i plamy nie widać.

K****a mam dość... Kolejna noc do du.py.... A nogi wieczorem tak mi spuchły ze się zrobiły aż sine!!! A dziś od rana mam jeszcze sraczke... I tu nabiera znaczenia dosłownego powieszenie "jak nie urok to sraczka" idę się pociąć i zażyć w jakimś czarnym kącie z no spa pod pachą i nogami do góry. Dziękuję za uwagę
Nienawidzę ciąży i siebie w niej....
Oby reszta z nas miała dobre nocki i dnie. Odbiór

reklama
Doggi, trzymaj się. Przetrwamy to, w końcu jesteśmy kobietami...już bliżej niż dalej. Ja to się boję tego co będzie od akcji porodowej i później. Jak ogarnę małego i dużego gnoma na raz...

Do góry