reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mcpearl współczuję robali :-/

Nulini :-D :-D :-D

Agulqa nie wszyscy :-D mój robi pranie a nawet prasuje :-D

Mi nie dobrze po mleku z miodem -_-
Spać bym najchętniej poszła, to nie był najlepszy pomysł

reklama
Femme no patrz właśnie mi przypomniałaś, że Mała czkawki jeszcze nie miała. Ogólnie spokojniejsza jest niż starsza siostrzyczka

Jezyk przytulam

Hej,

współczuję owsików:( ale dziewczyny mają rację, wszystko trzeba poprać itp.
Ja przy Ninie zdecydowałam się zainwestować w komórki macierzyste, sporo to kosztowało ale było nas wtedy stać na to. Teraz jeszcze o tym nie myślałam. W sumie dostanę kasę z polisy na życie za urodzenie dziecka więc może na to przeznaczę.

Ale we Wrocku jest beznadziejna pogoda...masakra
Kurcze, posypało nam się trochę z remontem. Nasza sprawdzona ekipa nie ma czasu na nasze gładzie, niby szuka,y kogoś innego ale jakoś bez rewelacji. Był jeden facet, cenę dał niską cale jakoś mnie nie przekonał- taki z tych co się tylko zastanawia jakby się na narobić przy remoncie. Dzisiaj był drugi, niby super, bardzo pozytywny- ale za to drogi... no i nie wiem...

Doggi- nie ma mnie na liście mamuś czy ślepa jestem?

Ostatnia edycja:
Wysyłałam kiedyś w wątku Poznajmy się i chyba mnie wtedy dopisywałaś, ale spoko, mogę wysłać raz jeszcze:
Suseł, imię Marta, Wrocław, 31 lat, data na 24 stycznia, dziewczynka- Jagoda, rodzeństwo- siostra Nina (luty 2011),

Susel znam ten bol. Tez szukam. Nikomu sie nie chce malowac dwoch pomieszczen a inni zas nie chca polozyc mi na jedej ze scian plytek cegly bo sie nie znają...i tak w kolo. Pogoda okropna ale wlasnie wyszlo slonko i chmury rozchodzą sie!:)

Tasia to jak u mnie...tym razem len w brzuchu:)

Nulini, dokładnie wiem co czujesz. Po prostu katar męczący tak, że mogłabym z okna skoczyć. Ale mieszkamy na niskim parterze, więc wyskoczenie z 1m chyba nic by nie zmieniło ;-) jem hallsy ale coś nie pomaga. Parówki na chwilę ale trochę rozgrzewają zatoki i na chwilę czuję ulgę

Ciąża to szczególny czas i powinnaś udać się do laryngologa, ponieważ możliwości samodzielnego doraźnego leczenia w twoim stanie są mocno ograniczone.

Pozdrawiam,
Łukasz Narożny

reklama
Nawet nie wiedziałam, że w ciąży była :-D

A! Widziałam biedronkowe ręczniki... Nie wyglądają jak na opakowaniu, tzn mają ten czepek wszyty w rogu :confused: Bądź tu mądry :-D

Do góry