reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Aza taaaak juz jakis czas. Nie wstawilam fotki boo ciagle cos z mama robie. Wczoraj i przedwczoraj cale dnie malowalysmy te straszne futryny i grzejniki. Mama dzis jedzie wieczorem to w najblizszym dniu wstawie fotke ;-)

Alecta Ty wiem ze lubisz sobie zdobic rzeczy metoda decoupage. Masz w domu jakies drzwi lub inne meble ktore zrobilas sama i moglabysmmi podeslac zdjecie dla inspiracji?

reklama
Sprite mi na drugi dzien wypada luteina tj.wyplywa biala rozpuszczona masa:)

Jezyk ja tak wczorajszą noc spedzilam...4magnezy, dwie nospy i luteina. Przeszlo nad ranem.

Bylam na Bogowie z Religą. Kot zagral cudownie!

U mnie slonko wiec wstawilam pranie:)

Hej środowo. Sypialnia gdzie bedziemy z bobasem odmawana. Wyszlo super ( mąż 1 raz malował ) poza jednym miejscem. To taki jakby zaciek którego nie można zamalowac. Psuje to cały efekt psia mać. Akurat nad glowa małego to bedzie nad lozeczkiem. Nie wiecie czy można coś z tym zrobić????
Moglabym nakleic obrazek bo kupiłam takue nasciene ale nad glówa nie bardzo bo bedzie zezować póżniej do tylu no nie????
Moze macie jakies doswiadczenie w tym temacie???

witam dziewuszki :happy2: znów się nie wyspałam,myślę jakby tu męża wywalić od nas z łóżka i żeby się nie obraził,bo ja przez niego spać nie mogę,zęby,siku,budzik do pracy razy 3,rzygam,a później jak usnę to trzeba wstawać i dzieci szykować do szkoły i tylko łep z niewyspania boli:-p
ja tam się nadaje do dzieci,ale nie skończyłam pedagogiki :-D
agulqa ja Ci dam marudzić,dopiero liczyłaś dni żeby być u siebie,a teraz co ? trzeba znaleźć pozytywne strony :-);-) i głowa do góry

Agulqa drzwi jeszcze nie mam, bo dopiero się będę za nie zabierać (może jeszcze w tym roku mi się uda):-D
Tu mam trochę rzeczy przeze mnie zrobionych:
Creative Design: Dla Nikolki
Creative Design: Cuisine
Creative Design: Stolik kawowy
Creative Design: Zaległe...
Creative Design: Domowa apteczka

Tymko wstał dziś w mega ciężkim nastroju.
Przed wyjściem chyba z 10 razy wył, bo ciągle mu coś nie pasowało, a jak miał wejść do sali to tak się wyrywał jakby do garnka z wodą ktoś chciał go wsadzić.
Dobrze, że zrobiłam sobie zakupy na obiad i nie muszę nigdzie jechać, bo jakaś do niczego jestem.
Rano oczywiście Ł mnie obudził, bo kręcił się po chałupie jak smród po gaciach.
Aż zaczęłam rozważać zakup dywanów, bo on tak tymi syrami wali, że dziwię się, że sąsiadka jeszcze ze skargą nie przyszła:dry:

alecta cuda robisz,masz ogromny talent,a czy nie jesteś czasami leworęczna ?
Bo mój mąż i bratowa też mają podobne talenty,za co się nie wezmą to potrafią,a oni właśnie leworęczni :happy2:

reklama
Do góry