reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Megami właśnie te ręczniki kupiłam weszłam do biedy patrzę a tam dwa ostatnie o patrze na opakowaniu ze w rogu jest kapturek na "cenie" tak jak bada pisała ze domek i mówię Aaaaaa otworzę i są normalnie w rogu :D i co najlepsze były to ostatnie 2 szt na cały zgc i dzięki temu przecena na 11.99 :D i tak oto za niecałe 24 zł mam dwa reczniczki :D i 2 myjki :D

reklama
Hm widzę nasz pan ekspert panoszy się po forum :-D Ciekawe ile za to płacą, może też zostanę ekspertem, będę wyłapywać słowa klucz i głosić konieczność konsultacji ;-)

No i przylazły z zachodu chmury i deszcz!!! Ciemno jak w du*pie...
Ale za to moje mamuśki z klubu mam obudziły się powakacyjnie w końcu :-D Szał w końcu można będzie do kogoś usta otworzyć.

Femme moj tez mi pomaga jak poprosze. Albo jak razem jestesmy w domu i boerzemy sie za sprzatanie itp. Ale na codzien to skarpetki lataja po calym mieszkaniu

Susel no ja wlasnoe nie mam zadnego ubezpieczenia. W kwietniu zrezygnowalam a w maju sie o ciazy dowiedzialam i lipa :-\

U nas tez lipna pogoda. Leje i leje :-\

Susel my zdecydowalismy sie na najtanszych :p w sumie ja widze kilka niedorobek ale ja pod takimi katami mam job.ca i mnie ciezko zadowolic. Mysle ze takim za meega cene tez zdarza sie ze cos bedzie nie tak. No i u mnie widac poki co niedociagniecia bo puste sciany i pokoje wiec nie mam nic by uwage odciagnac

Kasiek co znaczy ze nie chce sie r8bic dwoch pomieszczen? U nas jeden mial problem ze az cztery pokoje i korytarz... a jarudza wszyscy ze pracy nie ma :-\

Bada dokladnie! Bylam wczoraj w biedzie ale nawet do glowy mi nie przyszlo by otworzyc i zobaczyc bo i po co skoro lipne :-\

hmmm... to może i ja kupie jeden, bo widziałam, że u mnie w biedrze też jeszcze leżą, ale nie otwierałam, bo sugerowałam się, że są jak domek :-D

Doggi, możesz mi podesłać trochę tej znalezionej kasy, nie obrażę się :rofl2::rofl2:

Kurcze u mnie też jeszcze dzisiaj leżały, a nawet uwagi na nie nie zwróciłam.

Objadłam się kluchami, że mało nie pękłam.
Zamówiłam sobie na allegro specjalne sito do robienia takich klusek, bo dzisiaj chyba z 30 minut je łyżką kładłam.
Jutro robię gulasz z kaszą :p

To i ja jutro zerkne za tymi recznikami;p

Susel ze malo zarobią tylko za dwa pomieszczenia:) Fachowcy! A inni chetni na malowanie ale nie umieją cegly przylepic a ja nie bede brala dwoch osobnych osob do jednego pomieszczenia. Wiec sobie szukam...

Padam bo zajeciach tanecznych z corą...dzis byl istny aerobik!

A zaraz lece do kina na 'Bogowie':)

reklama
Do góry