Megami właśnie te ręczniki kupiłam weszłam do biedy patrzę a tam dwa ostatnie o patrze na opakowaniu ze w rogu jest kapturek na "cenie" tak jak bada pisała ze domek i mówię Aaaaaa otworzę i są normalnie w rogu i co najlepsze były to ostatnie 2 szt na cały zgc i dzięki temu przecena na 11.99 i tak oto za niecałe 24 zł mam dwa reczniczki i 2 myjki
reklama
bada m.
Fanka BB :)
doggi to super Ci się trafiło a swoją drogą po co człowieka w bląd wprowadzają głupim rysunkiem
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Hm widzę nasz pan ekspert panoszy się po forum Ciekawe ile za to płacą, może też zostanę ekspertem, będę wyłapywać słowa klucz i głosić konieczność konsultacji ;-)
No i przylazły z zachodu chmury i deszcz!!! Ciemno jak w du*pie...
Ale za to moje mamuśki z klubu mam obudziły się powakacyjnie w końcu Szał w końcu można będzie do kogoś usta otworzyć.
No i przylazły z zachodu chmury i deszcz!!! Ciemno jak w du*pie...
Ale za to moje mamuśki z klubu mam obudziły się powakacyjnie w końcu Szał w końcu można będzie do kogoś usta otworzyć.
agulqa_b
Femme moj tez mi pomaga jak poprosze. Albo jak razem jestesmy w domu i boerzemy sie za sprzatanie itp. Ale na codzien to skarpetki lataja po calym mieszkaniu
Susel no ja wlasnoe nie mam zadnego ubezpieczenia. W kwietniu zrezygnowalam a w maju sie o ciazy dowiedzialam i lipa :-\
U nas tez lipna pogoda. Leje i leje :-\
Susel my zdecydowalismy sie na najtanszych w sumie ja widze kilka niedorobek ale ja pod takimi katami mam job.ca i mnie ciezko zadowolic. Mysle ze takim za meega cene tez zdarza sie ze cos bedzie nie tak. No i u mnie widac poki co niedociagniecia bo puste sciany i pokoje wiec nie mam nic by uwage odciagnac
Kasiek co znaczy ze nie chce sie r8bic dwoch pomieszczen? U nas jeden mial problem ze az cztery pokoje i korytarz... a jarudza wszyscy ze pracy nie ma :-\
Bada dokladnie! Bylam wczoraj w biedzie ale nawet do glowy mi nie przyszlo by otworzyc i zobaczyc bo i po co skoro lipne :-\
Susel no ja wlasnoe nie mam zadnego ubezpieczenia. W kwietniu zrezygnowalam a w maju sie o ciazy dowiedzialam i lipa :-\
U nas tez lipna pogoda. Leje i leje :-\
Susel my zdecydowalismy sie na najtanszych w sumie ja widze kilka niedorobek ale ja pod takimi katami mam job.ca i mnie ciezko zadowolic. Mysle ze takim za meega cene tez zdarza sie ze cos bedzie nie tak. No i u mnie widac poki co niedociagniecia bo puste sciany i pokoje wiec nie mam nic by uwage odciagnac
Kasiek co znaczy ze nie chce sie r8bic dwoch pomieszczen? U nas jeden mial problem ze az cztery pokoje i korytarz... a jarudza wszyscy ze pracy nie ma :-\
Bada dokladnie! Bylam wczoraj w biedzie ale nawet do glowy mi nie przyszlo by otworzyc i zobaczyc bo i po co skoro lipne :-\
Kurcze u mnie też jeszcze dzisiaj leżały, a nawet uwagi na nie nie zwróciłam.
Objadłam się kluchami, że mało nie pękłam.
Zamówiłam sobie na allegro specjalne sito do robienia takich klusek, bo dzisiaj chyba z 30 minut je łyżką kładłam.
Jutro robię gulasz z kaszą
Objadłam się kluchami, że mało nie pękłam.
Zamówiłam sobie na allegro specjalne sito do robienia takich klusek, bo dzisiaj chyba z 30 minut je łyżką kładłam.
kasiekz
To i ja jutro zerkne za tymi recznikami;p
Susel ze malo zarobią tylko za dwa pomieszczenia Fachowcy! A inni chetni na malowanie ale nie umieją cegly przylepic a ja nie bede brala dwoch osobnych osob do jednego pomieszczenia. Wiec sobie szukam...
Padam bo zajeciach tanecznych z corą...dzis byl istny aerobik!
A zaraz lece do kina na 'Bogowie'
Susel ze malo zarobią tylko za dwa pomieszczenia Fachowcy! A inni chetni na malowanie ale nie umieją cegly przylepic a ja nie bede brala dwoch osobnych osob do jednego pomieszczenia. Wiec sobie szukam...
Padam bo zajeciach tanecznych z corą...dzis byl istny aerobik!
A zaraz lece do kina na 'Bogowie'
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U mnie to samo!
femme fatal
Mama Ninki :)
A ja się poklocilam z moim... Za długo dobrze było ;-)
A ja pojęcia nie mam co na obiady robić :-/ taki leń mnie dopadł ze masakra -_-
A ja pojęcia nie mam co na obiady robić :-/ taki leń mnie dopadł ze masakra -_-
reklama
kasiekz
Femme i u mnie zgrzyt! Nie odzywam sie do M.