reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam się,
Od wczoraj czuje się niewyraźnie. Nie mam gorączki, ale łamie mnie w kościach i boli głowa. Co mi moze pomoc? Wzięłam paracetamol i wypiłam wapno z wit.C. Czekam na efekty. Póki co nic :(

Doggi, ja liczę na mroźną zimę, bo jak mróz, to przeważnie słonko, a jak na plusie, to taka ch.ujowizna, jak dzisiaj :wściekła/y:

kasiekz, u mnie w nocy nie ma kopania, w dzień nie czuję, bo chodzę, ale wieczorami tak od 20 daje popis i wtedy właśnie się wsłuch.uję. Tak, jak pisałam - nie panikowałam, tylko starałam się mega wyciszyć i wyczuć, czy się rusza, chociaż delikatnie :tak: U mnie po prostu Gutek zbierał siły, bo od tamtej pory to wali jak szalony!

bada, mnie też poślad rwie! Taki ból mięśnia, ale to już ze dwa tygodnie trwa...

McPearl,
nosz w dupę!!! Też podejrzewałam u Młodej owsiki, bo zgrzytała zębami, ale ostatecznie jej przeszło, a ja nie mam skąd wziąć recepty na Pyrantelum :wściekła/y:

AZA, mnie też pachy i pipka swędzą :-D

Oczywiście się pospałam, bo co tu robić w taką wszawą pogodę :baffled:

Eh, a u mnie jest tak pięknie, że na krótki rękaw wszyscy chodzą :-)
Właśnie skończyłam odkurzać, idę zaraz pomyć gary i biorę się za szydełko :-D

Jeżyk co się stało?

Pupcia go swędziała od jakiegoś czasu. Moja mama powiedziała, że wyłażą po pójściu spać. Co prawda jak go oglądałam jakby nic nie było, ewentualnie jakieś jajeczko. Ale przyszedł do mnie o 3 i skarżył się, że go swędzi, i wtedy miał taką białą nitkę przy pupci i jakby cholera jedna właśnie jajo składała. Zębami też zgrzyta ale to chyba od dawna. Mówiłam jej, że też skarżył się na ból głowy. Czytałam w necie, że to też objaw ale ona powiedziała, że nie. Dostałam zawiesinę Zentel na to

Doggi faceci maja w d... takie rzeczy jak pranie...

Mcpearl ja ze wzgledu na bobasa tez bede przychodnie zmieniac

Doggi ja na Twoim miejscu bym sie cieszyla z takiego kieszonkowego ;-)

Alecta ja po Ł tez i to prawie sztywne ;-)

Mcpearl ja juz kiedys wspiminalam ze od zawsze zgrzytam zebami a nigdy owsikow nie mialam.

Pogoda do d..l
Popadam w jesiennociazowa depreche :-(

McPearl, ja nadal codziennie dupkę oglądam, czy nie ma tego dziadostwa :-(

Na poprawę humoru - siedzę i wyję ze śmiechu od 10 minut :-D:-D:-D

1413223378_tq1res_600.jpg

mcpearl ja tylko dodam, że trzeba pościerać wszystkie kurze, wyprać pościel na 90C, albo na 60C i wyprasować, piżamkę, firankę, dywan poodkurzać...dezynfekcja żeby terapia była skuteczna. Jaja unoszą się w powietrzu. I normalnie cala rodzinna powinna się odrobaczyć. Musicie się obserwować. Miałam robale kilka razy w zerówce, mój brat i siora. Teraz sąsiadki córa miała to cała rodzina musiała się odrobaczać mimo, że ich nic nie swędziało.

reklama
Do góry